Novice

Novice in raziskave

Zaposlitev v knjižnici
Zaposlitev v knjižnici

So vaše sanje že od malih nog zaposlitev v knjižnici? Delo knjižničarja zahteva veliko več kot le ljubezen do knjig, zato razkrivamo, kako do poklica na tem področju.

May 22, 2023

Delo od doma zaposlitev
Delo od doma zaposlitev

Delo od doma je vse bolj zaželena oblika zaposlitve. Spoznajte prednosti in slabosti dela na daljavo ter se odločite, ali je to prava poklicna pot za vas.

May 15, 2023

Zaposlitev v javnem sektorju
Zaposlitev v javnem sektorju

Veste, kakšne so specifike zaposlovanja v javnem sektorju? Spoznajte jih.

May 09, 2023

Zaposlitev v turizmu
Zaposlitev v turizmu

Približuje se poletje, za mnoge čas dopustov, za druge pa čas povečanega obsega dela in priložnost za sezonsko zaposlitev - običajno v turizmu.

May 03, 2023

Zaposlitev Novo mesto
Zaposlitev Novo mesto

Iskalci zaposlitve imajo v Novem mestu med drugim priložnost delati tudi pri podjetjih, ki so med desetimi najuglednejšimi delodajalci za leto 2022.

Apr 24, 2023

Subvencija za zaposlitev
Subvencija za zaposlitev

Zavod RS za zaposlovanje redno objavlja različne finančne spodbude za delodajalce, kamor sodijo tudi subvencionirane zaposlitve. Preverite aktualne možnosti.

Apr 17, 2023

Zaposlitev Ptuj
Zaposlitev Ptuj

Na ptujsko-ormoškem območju so septembra 2022 zabeležili najnižjo stopnjo brezposelnosti v zgodovini samostojne Slovenije.

Apr 10, 2023

Iščem delo
Iščem delo

Točno veste, kakšno službo si želite, imate znanja, izkušnje, čakate le na objavljen razpis za to delovno mesto? Bodite proaktivni in pošljite povpraševanje potencialnemu delodajalcu.

Apr 03, 2023

Delodajalec
Delodajalec

Preden delodajalec zaposli najboljšo osebo za delovno mesto, običajno opravi več krogov ocenjevanja. Zakaj ne bi kandidati storili enako?

Mar 30, 2023

Delovna mesta
Delovna mesta

Ste že slišali za skriti trg dela? Večina delovnih mest je zapolnjena, še preden se objavi razpis za iskanje novih zaposlenih. Preverite, kako jih pravočasno odkriti!

Mar 20, 2023

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri