POLITIKA ZASEBNOSTI PORTALA PREVERI PODJETJE

 

1. Portal se obvezuje, da bo skrbno varoval osebne podatke uporabnika ter jih bo uporabljal izključno za potrebe izvajanja Storitve (3. člen Splošnih pogojev poslovanja).

2. Portal obdeluje in hrani samo podatke o IP naslovu uporabnika, ki izpolni vprašalnik in odda svoj komentar. IP naslov uporabnika ni javno dostopen na Portalu.

Obdelava teh podatkov je namenjena vodenju evidence oddanih komentarjev.

3. Portal obdeluje in hrani e-naslov uporabnika, v kolikor se je uporabnik prijavil na novice. E-naslov uporabnika ni javno dostopen na Portalu.

Obdelava teh podatkov je namenjena pošiljanju novic Portala, za katere je uporabnik izrecno podal zahtevo.

4. Uporabnik potrjuje, da je bil pred oddajo komentarja ustrezno seznanjen z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov, ki izhajajo tudi iz Splošnih pogojev uporabe in se z navedenim strinja.

5. Uporabnik potrjuje, da je bil pred oddajo e-naslova v rubriki »Prijava na novice« ustrezno seznanjen z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov, ki izhajajo tudi iz Splošnih pogojev uporabe in se z navedenim strinja.

6. Kontaktni podatki:
Umetniško ustvarjanje Janez Kljun s.p.
elektronski naslov:  info@preveri-podjetje.si

7. Kontaktni podatki za vprašanja v zvezi z varstvom osebnih podatkov:

e-naslov: info@preveri-podjetje.si

8. Portal oz. pooblaščena oseba bo na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odgovorila brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

9. Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kot je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega se zbirajo in obdelujejo.

10. Pravico imate, da od Portala kadarkoli zahtevate izbris, popravek, omejitev obdelave ter dostop do vaših osebnih podatkov.

11. Pravico imate tudi do ugovora o obdelavi in do prenosljivosti podatkov.

12. Predmetno privolitev lahko kadarkoli prekličete, kar pa ne bo vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je izvajala do preklica.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri