Prosta delovna mesta Lidl –Gradite svojo kariero pri vodilnemu delodajalcu

🕑 Dec 18, 2023


 

Iščete prosta delovna mesta in priložnosti za kariero? Lidl, mednarodna trgovska veriga, ki se je v zadnjih letih izkazala kot vodilni delodajalec, ne samo med potrošniki, ampak tudi med iskalci zaposlitve, bi lahko bil prava destinacija za vas. S prisotnostjo trgovin v več kot 30 državah po svetu, Lidl nenehno išče nove talente, ki bodo prispevali k njihovemu uspehu. V tem članku bomo raziskali, zakaj je Lidl tako privlačen za iskalce zaposlitve ter kakšne priložnosti in ugodnosti ponuja svojim zaposlenim. Če ste pripravljeni graditi svojo kariero pri podjetju, ki stremi k visoki kakovosti in konkurenčnim cenam, potem je Lidl prava izbira za vas.

 

Lidl – Vodilni delodajalec na globalni ravni

 

Lidl Slovenija je v letu 2022 dosegel izjemno čast, saj je bil na prestižnem dogodku Employer Brand Awards Adria prepoznan kot vrhunski delodajalec. To priznanje potrjuje njihovo zavezanost izjemnim standardom ter vodilno vlogo na globalni ravni.

 

Lidl se prav tako osredotoča na to, da postavlja svoje zaposlene na prvo mesto in jim ponuja odlične delovne pogoje, kar sta potrdili tudi nagradi Grand Prix Slovenia in Best Employer brand in Retail Sector.

 

V skladu s temi priznanji je Lidl Slovenija jasno dokazal, da je delodajalec, ki svoje zaposlene obravnava z velikim spoštovanjem, jim ponuja priložnosti za rast ter ustvarja okolje, v katerem lahko zaposleni resnično uspejo. Njihova zavezanost kakovosti dela in delovnih pogojev ga uvršča na enega izmed boljših delodajalcev v Sloveniji in globalno.

 

Razvoj kariere in usposabljanje

 

Lidl je mednarodno priznano ime v maloprodajni industriji, znano po svoji zavezanosti kakovosti in učinkovitosti. V kontekstu razvoja kariere in usposabljanja Lidl ponuja raznolike priložnosti za zaposlitev, ki niso omejene le na prodajno osebje in skladiščnike, temveč segajo do vodstvenih in specialističnih vlog.

 

Za tiste, ki iščejo prosta delovna mesta pri Lidlu, podjetje ponuja dinamično delovno okolje, kjer se ceni inovativnost in trdo delo. Lidl se osredotoča na razvoj svojih zaposlenih skozi stalno usposabljanje in izobraževanje, ki zagotavljata, da je vsak član ekipe opremljen z znanji in veščinami, ki so potrebne za uspešno opravljanje svojih nalog.

 

Poudarek na osebnem in profesionalnem razvoju je ključen. Zaposleni pri Lidlu imajo dostop do različnih internih usposabljanj in delavnic, ki pokrivajo teme od strankinega servisa do učinkovitega upravljanja časa. Poleg tega podjetje spodbuja napredovanje znotraj podjetja, kar pomeni, da so zaposleni, ki izkazujejo potencial in predanost, nagrajeni s priložnostmi za napredovanje.

 

Prosta delovna mesta Lidl –Gradite svojo kariero pri vodilnemu delodajalcu

 

Lidl prav tako razume pomen ravnotežja med delom in zasebnim življenjem. Zato podjetje ponuja fleksibilne delovne ure in druge ugodnosti, ki prispevajo k boljšemu počutju zaposlenih in s tem k večji učinkovitosti na delovnem mestu.

 

Na splošno, Lidl kot delodajalec zagotavlja, da je vsak zaposleni deležen spoštovanja, podpore in priložnosti za rast. Z nenehnim vlaganjem v razvoj svojih zaposlenih Lidl ne samo krepi svoj ugled kot vrhunski delodajalec, ampak tudi zagotavlja, da ima svoji ekipi vedno na voljo najboljše talente.

 

Prilagodljivost in ugodnosti za zaposlene

 

Lidl Slovenija razume pomen uravnoteženega dela in zasebnega življenja. Zato zaposlenim ponuja številne ugodnosti.

 

Prosta delovna mesta Lidl –Gradite svojo kariero pri vodilnemu delodajalcu

 

  1. Fleksibilen delovni čas: Lidl Slovenija tako svojim zaposlenim omogoča, da izberejo zaposlitev s polnim ali krajšim delovnim časom. Delavci v upravi pa lahko prilagajajo svoj odhod in izhod iz službe, kar omogoča večjo prilagodljivost pri usklajevanju delovnega in zasebnega življenja.
  2. Ugodnosti za otroke: Lidl Slovenija se posveča skrbi za družine svojih zaposlenih. To vključuje brezplačni izlet na morje poleti in novoletno obdarovanje v decembru.
  3. Dogodki: Lidl Slovenija verjame v pomen medsebojnih odnosov in sodelovanja med zaposlenimi. Zato vsako leto organizira različne dogodke, kot je Lidlov piknik spomladi, dan za otroke zaposlenih maja in novoletno zabavo v decembru.
  4. Masaža na delovnem mestu: Da bi zmanjšali stres in napetost na delovnem mestu, zaposlenim ponuja tudi možnost masaže na delovnem mestu, kar pomaga izboljšati njihovo dobro počutje.

 

Lidl Slovenija je zavezan k ustvarjanju odličnih delovnih pogojev in skrbi za dobrobit svojih zaposlenih. Njihova predanost tem vrednotam pomaga ustvariti pozitivno in podporno delovno okolje, kjer se vsak zaposleni počuti cenjen.

 

Aktualna prosta delovna mesta Lidl

 

Če ste zainteresirani za prosta delovna mesta v podjetju Lidl, lahko obiščete tudi njihovo uradno spletno stran, kjer so objavljene aktualne ponudbe za zaposlitev ali pa preverite portale kot je Careerjet oz. Moje Delo.

 

Prosta delovna mesta Lidl –Gradite svojo kariero pri vodilnemu delodajalcu

 

Podjetje Lidl trenutno išče nove sodelavce za različna delovna mesta po vsej Sloveniji.

 

1. Prodajalec/prodajalka

 

Kot prodajalec v Lidlu boste neposredno sodelovali s strankami, skrbeli za urejenost trgovine in izvajali različne naloge. Iščejo odgovorne, zanesljive in dinamične posameznike z veseljem do dela s strankami. Ponujajo dobre plače in številne ugodnosti za zaposlene.

 

2. Pomočnik vodje poslovne enote

 

Delo kot pomočnik vodje poslovne enote v Lidlu vključuje skrb za nemoteno delovanje trgovine, vodenje osebne blagajne in zagotavljanje ugodne nakupovalne izkušnje za stranke. Iščemjo kandidate z dobrimi organizacijskimi in komunikacijskimi sposobnostjo. Pri Lidl-u cenijo zavzetost in nagrajujejo s konkurenčnimi plačami ter ugodnostmi za zaposlene.

 

V primeru postati del uspešne ekipe in izkoristite priložnost za osebno in karierno rast in se prijavite na eno od prostih delovnih mest v Lidlu. Pred tem pa ne pozabite preveriti mnenja o različnih delovnih mestih na portalu www.preveri-podjetje.si .

 

Kako se prijaviti?

 

Če vas zanimajo prosta delovna mesta v Lidlu, je postopek prijave preprost:

 

  1. Prijavi se na delo preko spletne karierne strani kariera.lidl.si. Tam boste našli seznam trenutno razpoložljivih delovnih mest. Izberite tisto, ki vas zanima, in kliknite na gumb za prijavo. Pri tem ne pozabite priložiti svoje ustrezne dokumentacije, kot so življenjepis, potrdila, in certifikati, ki bi lahko povečali vaše možnosti za zaposlitev.
  2. Po uspešni prijavi boste prejeli potrditveni e-mail, ki vas obvesti o tem, da je vaša prijava bila uspešno sprejeta. To je prvi korak k vaši morebitni zaposlitvi v Lidlu.
  3. Po prejemu vaše prijave se začne postopek selekcije in izbora kandidatov.Strokovnjaki bodo pregledali vašo prijavo in ocenili, ali ustrezate zahtevam za delovno mesto.
  4. Če boste ustrezali zahtevam in se boste uvrstili med kandidate za nadaljnji postopek, boste prejeli vabilo na razgovor. Na razgovoru boste imeli priložnost, da predstavite svoje izkušnje, kompetence in motivacijo za delo.

 

 

Lidl je podjetje, ki ponuja številne možnosti za zaposlitev in rast v svoji karieri. S svojim dinamičnim delovnim okoljem, prilagodljivostjo ter možnostmi za usposabljanje in razvoj kariere je Lidl privlačna destinacija za tiste, ki si želijo graditi svojo pot v trgovinski industriji. Če iščete novo delovno priložnost, bi morali razmisliti o možnostih, ki jih ponuja Lidl.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri