Dm prosta delovna mesta – Raznolike priložnosti za vsakogar

🕑 Dec 04, 2023


Podjetje dm je v Sloveniji prisotno že od leta 1993, ponuja številna prosta delovna mesta. Podjetje dm predstavlja sinonim za kakovost, raznolikost in odlično delovno okolje, ter je znan kot vodilen drogerist v mednarodnem okolju. S svojo prisotnostjo v več kot 14 evropskih državah postavlja standarde v mlaoprodaji ter omogoča karierno rast in razvoj posameznikov.

 

 

Dm je prejemnik nagrade za uglednega delodajalca

 

 

Podjetje dm ne le, da ponuja izdelke, temveč ustvarja izkušnjo, kjer je vsak posameznik v središču pozornosti. Njihova filozofija »Kupujem tam, kjer nekaj veljam« odseva več kot le željo po prodaji, ta mantra se prepleta v vsakem vidiku delovanja podjetja. V ospredju tako niso le izdelki, temveč tudi oziroma predvsem posamezniki. Ta koncept pa ne velja le za njihove stranke, temveč tudi za odnos, ki ga gradijo s svojimi zaposlenimi.

 

 

Dm si prizadeva za ustvarjanje okolja, kjer se spoštuje in spodbuja posameznikova edinstvenost. To se odraža v odnosu do zaposlenih, kjer se ne gleda samo na delovne naloge, temveč se priznava tudi osebni prispevek posameznika k celotni ekipi.

 

Dm prosta delovna mesta – Raznolike priložnosti za vsakogar

S tem ustvarjajo občutek pripadnosti, saj si želijo, da zaposleni dm dojemajo kot nekaj več kot zgolj delovno okolje – ampak kot skupnost, kjer se cenijo ideje, izkušnje in osebne vrednote posameznika.

 

To dokazuje tudi dejstvo, da je bil dm leta 2018 prejemnik nagrade za uglednega delodajalca v panogi maloprodaje.

 

V dm-u lahko vsak najde nekaj zase

 

Podjetje dm ponuja širok spekter delovnih mest, ki ustrezajo različnim interesom, izkušnjam in ambicijam. Med ključnimi kategorijami delovnih mest so:

 

 • Prodaja in svetovanje strankam: Srce vsake dm trgovine, kjer se sodelavci osredotočajo na stranke, njihove potrebe in zagotavljanje nepozabnih nakupovalnih izkušenj.
 • Logistika: Skrb za nemoteno oskrbovanje trgovin s potrebno zalogo, ki predstavlja pomemben del vsakdanjega delovanja.
 • Informatika: Razvoj in implementacija informacijskih rešitev za dvig nakupovalne izkušnje na novo raven.
 • Finance: Ključni v vsakem podjetju, saj nudijo podporo in vodstvo pri finančnem načrtovanju.
 • Marketing: Skrb za doseganje ciljnih skupin in promocijo blagovne znamke dm.
 • Dm Studio: Edinstvena ponudba frizerskih in lepotnih storitev, ki omogoča razvajanje strank.

 

Aktualna dm prosta delovna mesta

 

Podjetje dm ves čas išče nove talente, ki bi se pridružili njihovemu dinamičnemu timu. Trenutno je na voljo prosto delovna mesto za prodajalca v Celju, Novem mestu ali na Ravnah na Koroškem.

 

Prodajalec/ka bo zadolžena za:

 

 • Neposredno prodajo blaga in izvajanje promocij v poslovalnici
 • Skrb za založenost blaga na policah
 • Delo na blagajni
 • Prevzemanje odgovornosti za prevzeto blago, gotovino in inventar poslovalnice
 • Svetovanje strankam
 • Urejenost in izgled poslovalnice

 

Pričakujejo:

 

 • Zaključeno najmanj 4. stopnjo srednje poklicne izobrazbe trgovske ali druge ustrezne smeri
 • Izkušnje oziroma motiviranost za delo
 • Dobre komunikacijske sposobnosti
 • Spoštljiv odnos do strank in sodelavcev
 • Veselje do dela z ljudmi
 • Osebno urejenost in smisel za estetiko
 • Prilagodljivost, natančnost in poštenost

 

Kaj ponuja dm?

 

Podjetje dm svojemu zaposlenemu ponuja izjemno privlačen paket ugodnosti. V ospredju ponujajo dinamično delovno okolje, ki ga oblikuje uspešnost mednarodnega podjetja.

 

Zaposleni lahko pričakujejo stabilnost in urejenost delovnega okolja, ki omogoča odprtost ter spodbuja inovativnost. Možnosti strokovnega in osebnega razvoja so obsežne, saj dm nudi izobraževalne programe tako znotraj kot zunaj podjetja.

 

Dm prosta delovna mesta – Raznolike priložnosti za vsakogar

 

Delo pri dm omogoča fleksibilnost in omogoča ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Skrb za zdravje in varnost na delovnem mestu je pri dm-u njihova prednostna naloga, zato so aktivnosti, usmerjene v promocijo zdravja pri delu, vključene v delovni vsakdanjik. Novi zaposleni bodo deležni tudi vodenega uvajanja na delovno mesto, ki omogoča nemoten prehod v delovno okolje.

 

Zaposlitev pri dm lahko prinese dolgoročno sodelovanje, saj se odpirajo priložnosti za zaposlitev za določen čas s perspektivo dolgoročnega angažmaja. Poleg tega imajo zaposleni možnost sodelovanja v priznani dm akademiji, ki predstavlja prvo drogerijsko izobraževanje v Sloveniji. Ob uspešnem zaključku prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist.

 

Praktični nasveti za odlično prijavo za delo

 

Prijava za delovno mesto je ključni korak pri iskanju zaposlitve. Pri tem je pomembno, da vaša prijava izstopa in prepriča delodajalca o vaši ustrezni kandidaturi.

 

Za lažje in učinkovitejše prijavljanje za delo smo za vad pripravili naslednje praktične nasvete.

 

1. Ustrezna prijava

 

Najbolj pomembno izmed vsega je, da oddate ustrezno prijavo z vsemi potrebnimi dokumenti, ki jih delodajalec zahteva. Izredno pomembno je, da so dokumenti avtentični, brez napak in pomanjkljivosti ter prilagojeni zahtevam delovnega mesta.

 

Dm prosta delovna mesta – Raznolike priložnosti za vsakogar

Prav tako namenite posebno pozornost preglednosti, saj to omogoča delodajalcu, da lahko enostavno razbere vaše kvalifikacije in izkušnje.

 

2. Prepričljiv spremni dopis in življenjepis

 

Vaš spremni dopis in življenjepis naj predstavita vašo osebnost, prednosti, interese ter vaše predstave o poklicni prihodnosti. Osredotočite se na to, zakaj se prijavljate na delovno mesto ter kaj vas veseli pri izbranem poklicu. Oboje predstavite na razumljiv in jedrnat način.

 

Življenjepis je vaša osebna pisna predstavitev, ki vključuje osebne in kontaktne podatke, delovne izkušnje, formalno izobrazbo, posebna znanja, kompetence, veščine in hobije. Strukturirajte ga jasno in pregledno, pri čemer navajajte delovne izkušnje v obrnjenem kronološkem vrstnem redu, pri čemer je zadnja izkušnja na prvem mestu.

 

3. Ustvarite dober vtis

 

Vaša prijava je vaša prva predstavitev. Zato bodite pozorni na privlačnost in berljivost besedila ter primerno razporeditev vsebine z jasno oblikovano strukturo.

 

Dm prosta delovna mesta – Raznolike priložnosti za vsakogar

Poskrbite za pravopisno pravilnost in smiselno vsebino ter jo pred pošiljanjem preverite še enkrat, morda jo lahko pregleda tudi kdo drug za dodatno povratno informacijo.

 

Zakaj izbrati dm?

 

Izbrati dm pomeni stopiti v okolje, kjer se cenijo posameznikove edinstvene značilnosti in kjer je skrb za zaposlene temeljni steber.

 

Z obsežnim programom usposabljanj, podporo pri kariernem napredovanju ter možnostjo sodelovanja v mednarodnem okolju dm odpira vrata do številnih priložnosti za rast in razvoj posameznika.

 

Če želite izvedeti več o izkušnjah zaposlenih v podjetju, vam priporočamo, da obiščete spletni portal www.preveri-podjetje.si Tam lahko preberete anonimne komentarje in mnenja zaposlenih ter pridobite bolj celovito sliko o delovnem okolju in izkušnjah v podjetju dm.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri