GMT zaposlitev - Ali je GMT dober delodajalec?

🕑 Mar 07, 2024


 

Danes vam bomo pomagali se zaposliti v GMT! GMT je vodilno slovensko podjetje, specializirano za kadrovske rešitve in zagotavljanje zaposlitev. S svojim znanjem in izkušnjami na področju kadrovskega managementa je GMT postalo zaupanja vredno podjetje tako za podjetja kot tudi za iskalce zaposlitve. V tem članku vam predstavimo spletni portal, kjer lahko preverite anonimna mnenja trenutnih in bivših zaposlenih.

 

GMT zaposlitev - Ali je GMT dober delodajalec?

 

 

Podjetje se ponaša z inovativnimi pristopi k iskanju, selekciji in razvoju kadrov, kar omogoča strankam, da učinkovito obvladujejo svoje kadrovske potrebe. GMT se pri svojih zaposlenih osredotoča na individualne potrebe in ponuja celovite kadrovske rešitve, vključno s strokovnimi svetovanji, iskanjem najustreznejših kandidatov ter razvojem in izobraževanjem zaposlenih.


 

Preverite, če je GMT dober delodajalec!

Preden se odločite za prijavo na trenutno razpisano delovno mesto v podjetju GMT, je ključno, da natančno preučite, kam in k komu se dejansko prijavljate. Zaposlitev predstavlja pomemben del vsakdanjega življenja, zato je razumljivo, da si želite, da bi delo ustrezalo vašim standardom in je prijetno.

 

Pri iskanju nove zaposlitve je ključno izvesti temeljito raziskavo podjetja. Klasičen pristop vključuje posamezno preučevanje družbenih omrežij podjetja ter pregled spletne strani. Kljub temu podjetje lahko popolnoma nadzoruje, kaj je objavljeno in s kakšnim namenom. Zaradi tega se vedno več posameznikov odloča za uporabo inovativne platforme preveri.podjetje.si, ki omogoča vpogled v delovno okolje in pomembne informacije o delodajalcu GMT, ki trenutno ponuja prosta delovna mesta.

 

Platforma Preveri Podjetje postaja zanesljiv vir, kjer zaposleni anonimno delijo svoje izkušnje z vseh koncev Slovenije, tudi tisti, ki so ali so bili zaposleni pri GMT. To omogoča neposreden vpogled v notranje delovanje podjetja GMT. Dodatno imate možnost vzpostaviti osebni stik s trenutnimi ali bivšimi zaposlenimi v podjetju GMT, kar omogoča pridobivanje dodatnih informacij o delovni kulturi podjetja ter o prostih delovnih mestih v Sloveniji.

 

Transparentnost, ki jo zagotavlja platforma preveri-podjetje.si, postaja ključno orodje v sodobnem procesu iskanja zaposlitve pri podjetju GMT. Razkrivanje neanonimnih izkušenj zaposlenih pri GMT igra ključno vlogo pri gradnji zaupanja med delodajalci in iskalci zaposlitve. Ta preglednost omogoča posameznikom realen vpogled v delovne pogoje, podporo zaposlenim ter splošno zadovoljstvo v podjetju GMT.

 

GMT zaposlitev - Ali je GMT dober delodajalec?

 

 

Razmislite o tem - kako bi bilo, če bi imeli orodje, ki bi vam omogočilo odkrivanje podrobnosti o delodajalcu GMT, ki ponuja prosta delovna mesta v Sloveniji? Inovativna platforma preveri-podjetje.si omogoča deljenje anonimnih izkušenj zaposlenih, ki razkrivajo pravo sliko delovnih pogojev v podjetju GMT. To je ključ do vpogleda v delovno okolje in kulturo podjetja.

 

Odpovejte se tradicionalnemu pristopu k iskanju zaposlitve pri podjetju GMT in vstopite v svet, kjer lahko z delovno skupnostjo delite svoje mnenje o GMT. Preveri Podjetje odpira izjemno priložnost za raziskovanje različnih sektorjev in pridobivanje informacij o podjetju GMT, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Pripravite se na popolnoma nepričakovane vpoglede, ki vam bodo pomagali sprejemati informirane odločitve glede vaše kariere pri podjetju GMT. Transparentnost postaja ključni gradnik uspešnega sodelovanja med delodajalci, kot je GMT, in zaposlenimi, prispevajoč k vzpostavitvi pozitivnega in trajnega delovnega okolja v skupnosti po vsej Sloveniji.


 

Najdite zaposlitev v GMT

 

Ne glede na to, kje trenutno ste v svoji karierni poti, če razmišljate o tem, da bi se pridružili ekipi podjetja GMT, vam priporočam, da preverite njihovo uradno spletno stran. Tam boste našli več informacij o tem, kaj počnejo, kaj cenijo in ali trenutno iščejo nove sodelavce. Podjetje GMT ima različna in zanimiva delovna mesta, ki so objavljena na različnih spletnih portalih.

 

GMT zaposlitev - Ali je GMT dober delodajalec?

 

 

Na njihovi spletni strani so prosta delovna mesta objavljena tukaj, kjer lahko preverite, ali se med njimi morda skriva priložnost za vas.

 

Če ste študent in iščete izkušnje ali priložnost za vstop na trg dela, vam lahko koristijo spletni servisi, kot so E Študentski servis ali Mjob.

 

Če niste več študent, so za vas lahko zanimive platforme, kot so Deloglasnik, Mojedelo, Optius, ZRSZ, Careerjet, Kadrovska agencija Workforce in Kariera.

 

Pri GMT poudarjajo transparentnost in kakovostno delovno okolje, zato je vedno dobro preveriti izkušnje drugih zaposlenih. To lahko storite na platformi preveri.podjetje.si, kjer zaposleni delijo svoje izkušnje anonimno, kar vam omogoča boljši vpogled v notranje delovanje podjetja GMT. Glede na prejšnje ocene je videti, da podjetje ceni raznolikost in je odprto za lokalne talente ter mednarodne strokovnjake.

 

GMT zaposlitev - Ali je GMT dober delodajalec?


 

Spoznajte GMT

 

GMT je vodilno slovensko podjetje na področju uvoza, prodaje in distribucije nadomestnih avtodelov za osebna in lahka tovorna vozila. Hkrati deluje kot uradni zastopnik ter distributer maziv znamk Castrol, BP in Aral za Slovenijo, območje nekdanje Jugoslavije ter Bolgarijo. Lastnik je družb SEC LUBES v Ljubljani, Beogradu, Hrvaški in Bolgariji.

 

GMT se od ustanovitve zaveda, da je ključ do uspeha dosledno izpolnjevanje želja strank in hiter odziv na njihovo povpraševanje. Kljub temu, da je večina dobaviteljev tuje, zagotavljajo hitro dostavo rezervnih avtodelov slovenskim kupcem v 24 urah. Njihova široka ponudba obsega več kot sto tisoč izdelkov, ki jih dostavljajo dvakrat na dan na ključne lokacije.

 

Vizija prokurista družbe GMT, Tomaža Giderja, poudarja pomen medosebnih odnosov v avtomobilski industriji. Cilj GMT je ostati vodilni zastopnik in najboljši ponudnik avtomobilskih delov ter olj in maziv na globalnem trgu. Vrednote podjetja vključujejo visoke družbene vrednote, trajnostno poslovanje ter podporo lokalnim šolskim, športnim in kulturnim organizacijam. GMT si prizadeva za pozitiven odnos do družbene odgovornosti in ohranjanje naravnega okolja.

 

Nekaj malega o zgodovini GMT

 

Podjetje GMT, ustanovljeno pod vodstvom Vlada Karolyja, nosi zgodovinsko breme predanosti in rasti. Karoly opisuje svojo pot z jasnim poudarkom na dejanjih kot ključnem kazalcu uspeha. Od začetkov, ko so opravljali gradbene posle, do razvoja v vodilnega trgovca z avtodeli in mazivi v regiji, GMT odraža vztrajnost in zavezanost kakovosti. S premišljenimi odločitvami, kot je postal uradni zastopnik znamk, kot so Castrol, Aral in BP, ter s širitvijo poslovanja na Hrvaško, GMT ne le sledi svoji viziji, temveč jo tudi uresničuje.

 

Vse od začetka v Murski Soboti leta 1992 do današnjih 56 poslovnih enot in več kot 300 zaposlenih, GMT vztraja pri visokih standardih transparentnosti, kakovosti in odzivnosti. S svežim logotipom in gradnjo novega logistično-poslovnega centra v Murski Soboti se GMT usmerja k nadaljnjemu vodstvu na področju avtodelov in maziv v regiji ter širše.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri