Inotherm zaposlitev - Ali so res najboljši delodajalci v regiji?

🕑 Nov 15, 2023


 

Uvrščajo se med najboljše zaposlovalce v regiji in širše, ampak a je to res? V tem članku preverjamo vašega potencialnega delodajalca in podamo najbolj uporabne povezave za individualno raziskavo.

 

Če še ne poznate podjetje, najprej nekaj malega o njih. Inotherm je največji evropski proizvajalec alu vhodnih vrat s kar 25 let izkušenj. Izdelujejo vhodna vrata z izjemno protivlomno zaščito, visoko stopnjo toplotne in zvočne izolirnosti. So precej popularna vrata, ki jih vidimo že po vsej Sloveniji. Na svoji spletni strani pa imajo napisane same prave stvari glede zaposlitve pri njih. Raziščimo resnico za zapisanimi besedami.

 

Inotherm zaposlitev - Ali so res najboljši delodajalci v regiji?

 

Inotherm kot delodajalec

 

Vrednote in etičnost se zelo dobro vidi v napisu, ki ga vidite takoj ko vstopite na njihovo glavno stran. Podjetje Inotherm se je namreč odločilo, da bo nudilo v septembru in oktobru brezplačen pregled in servis vhodnih vrat Inotherm, če so bila ta izpostavljena avgustovskim poplavam in jim hkrati ob nakupu novih vrat priznajo 15% solidarnostnega popusta, da bi lahko lažje ponovno zgradili svoje hiše.

 

Že iz tega lahko razvidimo kaj lahko pričakujemo od njih kot delodajalca. V Sloveniji je sedaj na voljo spletna stran Preveri.podjetje.si, kjer so objavljena anonimna mnenja zaposlenih o svojih delodajalcih. Ali je njihovo mnenje o vašem potencialnem delodajalcu pozitivno, negativno in nekaj vmes glede organizacijske kulture, ki prevladuje v podjetju do veščin, ki vam morebiti pridejo prav in kaj pričakovati glede plač, regresa, in podobno. Preverite svoje podjetje še danes!

 

Vrednote in odnos do zaposlenih lahko vidimo tudi pri njihovem opisu na tem linku, kjer imajo zapisano “Izjemnih vhodnih vrat ni brez izjemnih zaposlenih. Prav vsak član ekipe je ključen kamenček v mozaiku Inothermovega uspeha – skupaj zmagujemo, skupaj se zoperstavljamo izzivom in skupaj rastemo.” Vseeno pa preverite, če je to res na omenjenem portalu. Mogoče so jih njihovi zaposleni že ocenili!

 

Inotherm zaposlitev - Ali so res najboljši delodajalci v regiji?

 

Inotherm zaposlitev in prosta delovna mesta

Inotherm v svojim delavcem ponuja pozitivno atmosfero v ekipi, pošteno plačilo, korekten odnos do zaposlenih in odlične pogoje za delo. Te karakteristike naj bi Inotherm uvrščalo med najboljše zaposlovalce v regiji in širše. Več o zaposlitvi v podjetju Inotherm si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.Tukaj bodo zapisana tudi vsa prosta delovna mesta.

 

Trenutno so zaposlitvene priložnosti v:

 • proizvodnja
 • logistika
 • prodaja
 • marketing
 • finance
 • informatika

 

 

Inotherm kot delodajalec - Zgodovina in informacije

Inotherm se razprostira na 36.600 m2 sodobno opremljenih delovnih površin na dveh lokacijah v Prigorici in IC Breg Ribnica. V podjetju te pričakuje več kot 300 izjemnih sodelavcev, ki si želijo deliti svoje znanje in izkušnje s teboj.

 

Poleg tega Inotherm sodeluje s 1000 partnerji iz 15 držav, kar ustvarja edinstveno mednarodno mrežo in omogoča rast podjetja na evropskem trgu. Vsako leto zapusti njihovo proizvodnjo kar 40.000 novih vrat, ki navdušujejo kupce po vsej Evropi.

 

V Inothermu skrb za zaposlene ni le fraza, temveč praksa. Neprestano se trudijo za dobro počutje, zadovoljstvo in motivacijo celotnega kolektiva. Rast ekipe le potrjuje, da Inotherm zaposlenim zagotavlja prednosti, ki pri izbiri zaposlitve res štejejo.

 

Podjetje Inotherm sloni na inovativnosti, znanju, ekipnemu duhu in proaktivnosti vsakega posameznika. Razumejo, da je ključno motivirati in razvijati vrhunske strokovnjake ter jim omogočiti, da svoje veščine in izkušnje unovčijo v njihovem delovnem okolju!

 

V podjetju vas čaka:

 

 • Prijetno delovno okolje
 • Možnost dolgoročnega sodelovanja
 • Varnost v uspešnem družinskem podjetju
 • Konkurenčno plačilo
 • Inotherm obdaruje zaposlene in njihove otrok ob koncu leta
 • Posebni popusti pri nakupu vrat
 • Dodatno nezgodno zavarovanje za zaposlene
 • Možnosti za osebni razvoj
 • Ogrevani in klimatizirani delovni prostori
 • Zagotovljena prehrana za vse zaposlene na kraju samem
 • Priznanje poslovnih dosežkov skozi leto in ob koncu leta
 • Parkirišča na voljo

 

Znamka Inotherm že tri desetletja navdušuje na trgu. Njihova zgodba se je pričela z izdelavo termopan stekel, nato pa so dosegli mednarodni preboj s proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat, ki so namenjena tako družinskim in vrstnim hišam kot tudi poslovnim objektom. Dandanes so vrata že izjemno popularna in poznana.

 

Inotherm je vodilno podjetje v svoji panogi, saj predstavlja sinonim za največjega in najkakovostnejšega proizvajalca aluminijastih vhodnih vrat v Evropi. Njihova zaveza k inovacijam, vrhunski izolaciji, estetiki in pametni tehnologiji je postavila nove standarde na področju vhodnih vrat.

 

Inotherm zaposlitev - Ali so res najboljši delodajalci v regiji?

 

Inotherm in njihova vodilna Vloga

Ime Inotherma danes predstavlja največjega in najkakovostnejšega proizvajalca aluminijastih vhodnih vrat v Evropi. Njihove inovativne rešitve postavljajo nova merila in ustvarjajo trende, ki prevzemajo trg.

 

Inotherm kot zibelka Inovacij

Inovacija je temelj napredka v različnih panogah, ki vodi k razvoju in preoblikovanju pokrajin. Njen pomen se razteza preko zgolj razvoja izdelkov, saj usmerja industrije v smeri nepredstavljive rasti in evolucije. Podjetja, ki izpostavljajo inovativnost, ne le, da ponovno opredeljujejo standarde, temveč tudi navdihujejo druge, spodbujajo kulturo nenehnega izboljševanja in prilagajanja. Inovacija deluje kot katalizator, spodbuja ustvarjalnost in odpira rešitve kompleksnim izzivom, usmerjajoč družbe proti svetlejši prihodnosti.

 

Inotherm kot družbeno odgovorno podjetje

Družbena odgovornost podjetja je ključni element uspešnega in trajnostnega poslovanja. Vključuje odgovornost do skupnosti, okolja, zaposlenih ter drugih deležnikov, presegajoč zgolj ekonomske cilje. Podjetja, ki prevzemajo družbeno odgovornost, ustvarjajo pozitivne učinke v svojem okolju, krepijo svoj ugled ter zavezništva z lokalnimi skupnostmi.

 

Pomembno je, da podjetja ne le ustvarjajo dobiček, temveč tudi prispevajo k družbi in okolju v katerem delujejo. To lahko vključuje donacije, prostovoljsko delo zaposlenih, zmanjševanje ogljičnega odtisa, podpiranje lokalnih projektov in izobraževalnih pobud ter zagotavljanje pravičnih delovnih pogojev. Sodelovanje podjetij pri družbeni odgovornosti povečuje njihov ugled ter pomembno vpliva na njihovo dolgoročno trajnost in uspeh.

 

Podjetje kot je Inotherm, ima družbeno odgovornost kot svojo temeljno vrednoto, deluje globalno s spoštovanjem do lokalnega okolja in skrbi za skupnost, hkrati pa gradi boljši jutri za vse. Sodelujejo v lokalnih projektih, ki poudarjajo pomen trajnostnega razvoja in skrbi za okolje.

 

 

Preverite svojega delodajalca

Na portalu preveri.podjetje lahko preverite svojega potencialnega delodajalca. Z objavo anonimnih mnenj imajo zaposleni končno možnost, da izrazijo to kar si želijo. Ali je to mnenje pozitivno, negativno ali nekaj vmes pa si boste morali ogledati sami.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri