Kemofarmacija – Zaposlitev pri vodilnem trgovcu z zdravili

🕑 Feb 16, 2024


 

V svetu, kjer je kakovostna zdravstvena oskrba ključnega pomena za dobro počutje in zdravje ljudi, Kemofarmacija zaseda pomembno mesto kot osrednji akter v oskrbovalni verigi z zdravili v Sloveniji. Z več kot sedemdesetimi leti izkušenj, Kemofarmacija ne le zagotavlja neprekinjeno dobavo zdravil in medicinskih pripomočkov lekarnam, bolnišnicam in drugim zdravstvenim ustanovam, temveč tudi nenehno stremi k izboljšanju dostopnosti in kakovosti zdravstvene oskrbe.

 

Njena zaveza odličnosti in inovacijam je prispevala k njenemu statusu vodilnega veletrgovca na področju zdravil v Sloveniji, kar odpira številne priložnosti za zaposlitev in karierni razvoj v tem dinamičnem in nujno potrebnem sektorju.

 

Od lokalnega ponudnika do vodilnega trgovca z zdravili

 

Kemofarmacija, s svojo bogato zgodovino in trdnimi temelji, ne predstavlja le enega izmed ključnih stebrov v verigi oskrbe z zdravili v Sloveniji, temveč tudi simbol odličnosti in zavezanosti k izboljšanju javnega zdravja. Ustanovljena leta 1947 kot državno gospodarsko podjetje za promet z zdravili in sanitetnim materialom, se je Kemofarmacija skozi desetletja razvila v vodilnega slovenskega veletrgovca z zdravili, ki je danes nepogrešljiv del nacionalnega zdravstvenega sistema​.

 

Kemofarmacija – Zaposlitev pri vodilnem trgovcu z zdravili

 

Preobrazba Kemofarmacije od lokalnega ponudnika do vodilnega veletrgovca z zdravili v Sloveniji je zgodba o neprestanem prizadevanju za kakovost, inovacije in odgovornost. Kot članica skupine PHOENIX, vodilnega evropskega veletrgovca z zdravili in ponudnika storitev za farmacevtsko industrijo, Kemofarmacija prinaša bogate izkušnje in dobre prakse iz mednarodnega okolja v domači prostor. To omogoča ne le širitev njene ponudbe, ampak tudi uvajanje naprednih storitev in tehnologij, ki izboljšujejo dostopnost in kakovost zdravstvene oskrbe v Sloveniji​.

 

Vizija in poslanstvo podjetja Kemofarmacija

 

Kemofarmacija z jasno vizijo, da postane prva izbira v oskrbi z zdravili za dobavitelje in kupce, ni le podjetje, ki stremi k zagotavljanju široke palete zdravil, ampak je tudi inovator in pionir v farmacevtski industriji. Svojo vlogo v zdravstvenem sistemu Slovenije razume kot poslanstvo, ki presega tradicionalno distribucijo zdravil. Z vključevanjem uvoza neregistriranih zdravil, Kemofarmacija odpira vrata do zdravljenj, ki sicer ne bi bila dostopna na slovenskem trgu, s čimer znatno prispeva k izboljšanju zdravstvene oskrbe in dobrega počutja pacientov.

 

Logistična podpora pri izvajanju kliničnih raziskav je še en ključen segment, kjer Kemofarmacija izkazuje svojo predanost napredku v medicini. Z zagotavljanjem učinkovitega skladiščenja in distribucije omogoča nemoten potek raziskav, ki so temelj za razvoj novih, bolj učinkovitih in varnejših zdravil. Tako Kemofarmacija ne le podpira znanstvene inovacije, ampak aktivno sodeluje pri oblikovanju prihodnosti zdravstvene oskrbe.

 

Poleg tega Kemofarmacija ponuja celovite logistične storitve, ki zagotavljajo, da so zdravila in medicinski pripomočki varno in pravočasno dostavljeni v lekarne, bolnišnice in druge zdravstvene ustanove po vsej Sloveniji. To ne le izboljšuje učinkovitost oskrbovalne verige, ampak tudi povečuje dostopnost in razpoložljivost nujno potrebnih zdravil za paciente.

 

Delovno okolje, kultura in trajnost

 

Kemofarmacija, kot vodilna sila v slovenski farmacevtski industriji, ne postavlja v ospredje le zagotavljanja kakovostnih zdravil in medicinskih pripomočkov, ampak tudi ustvarja delovno okolje, ki spodbuja inovativnost, sodelovanje in odprtost. Z zavezanostjo kulturi, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, transparentnosti in odgovornosti, Kemofarmacija gradi skupnost, v kateri so zaposleni cenjeni in njihov prispevek prepoznan.

 

V Kemofarmaciji je delovno okolje zasnovano tako, da spodbuja kreativno razmišljanje in teamsko delo, kar omogoča razvoj inovativnih rešitev za izboljšanje zdravstvene oskrbe. Zaposleni so spodbujani k deljenju idej in znanja, kar prispeva k dinamični korporativni kulturi, ki je usmerjena v prihodnost. Različni programi za dobro počutje in zdravje na delovnem mestu zagotavljajo, da se zaposleni počutijo podprti ne le profesionalno, ampak tudi osebno.

 

Kemofarmacija – Zaposlitev pri vodilnem trgovcu z zdravili

 

Njihova zavezanost trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti sega onkraj tradicionalnih poslovnih ciljev. Zaposleni imajo priložnost prispevati k širšim družbenim in okoljskim ciljem, sodelovati v projektih, ki naslavljajo globalne izzive, in spodbujati trajnostne prakse znotraj in zunaj podjetja. Od sodelovanja v lokalnih dobrodelnih projektih do prispevanja k strategijam za zmanjšanje odpadkov in izboljšanje energetske učinkovitosti, njihovi zaposleni so ključni akterji v prizadevanjih podjetja za ustvarjanje pozitivne spremembe.

 

Priložnosti za zaposlitev pri Kemofarmaciji

 

Zaposlitev pri Kemofarmaciji pomeni biti del ekipe, ki je globoko zavezana ne le k zagotavljanju vitalnih zdravstvenih rešitev, ampak tudi k prispevanju k trajnostnemu razvoju in boljšemu jutri. Delo v tem podjetju omogoča posameznikom, da razvijejo svoje profesionalne sposobnosti, hkrati pa prispevajo k izjemno pomembni nalogi – zagotavljanju, da so življenjsko pomembna zdravila in pripomočki vedno na voljo tistim, ki jih potrebujejo.

 

Za tiste, ki iščejo karierno pot, ki združuje strast do zdravstva in farmacije z željo po nenehnem učenju in rasti, ponuja Kemofarmacija raznolike priložnosti. Od specialistov za logistiko, ki skrbijo za učinkovito distribucijo zdravil, do strokovnjakov za regulativo, ki zagotavljajo skladnost izdelkov s pravnimi zahtevami, ter prodajnih predstavnikov, ki vzpostavljajo stik s strankami in razumejo njihove potrebe – vsaka vloga je ključna za uspeh podjetja in zdravstvenega sistema kot celote.

 

Kako se pridružiti ekipi Kemofarmacije?

 

Zainteresirani kandidati lahko aktualna prosta delovna mesta najdejo na uradni spletni strani Kemofarmacije ali na zaposlitvenih portalih, kot je Optius. Proces prijave običajno vključuje oddajo življenjepisa in motivacijskega pisma preko spletnega obrazca ali neposredno preko e-pošte. Kemofarmacija ceni raznolikost in enakost priložnosti, zato vabi k prijavi kandidate z različnimi ozadji in izkušnjami.

 

Delati pri Kemofarmaciji pomeni biti del ekipe, ki je predana izboljšanju zdravstvenega sistema v Sloveniji in po svetu. To je priložnost za tiste, ki želijo svoje delo povezati z globljim smislom in prispevati k boljšemu jutri.

 

Preverite podjetje in sprejmite pravilno odločitev

 

Za tiste, ki razmišljajo o zaposlitvi pri Kemofarmaciji in bi želeli pridobiti dodatne informacije o podjetju iz prve roke, je platforma "Preveri podjetje" odlično orodje. Ta spletna platforma omogoča bodočim kandidatom, da raziskujejo mnenja, ocene in komentarje trenutnih ter nekdanjih zaposlenih o delovnem okolju, kulturi in vodstvu podjetja. Predstavlja dragocen vir informacij, ki lahko pomaga pri sprejemanju informirane odločitve o tem, ali je Kemofarmacija pravo delovno mesto za vas.

 

Obiskovalci platforme lahko najdejo ocene in mnenja o Kemofarmaciji, ki lahko ponudijo dragocen vpogled v vsakdanje življenje v podjetju in kako se podjetje sooča z izzivi ter spodbuja uspeh svojih zaposlenih. To je še posebej koristno za tiste, ki cenijo transparentnost in iskreno komunikacijo ter želijo delati v okolju, ki spodbuja odprt dialog in sodelovanje.

 

Zaposlitev pri Kemofarmaciji ni samo priložnost za delo v vodilnem podjetju na področju farmacije, ampak je tudi priložnost za delo v okolju, ki ceni inovacije, skrb za zdravje ljudi in trajnostni razvoj. Za tiste, ki si želijo prispevati k izboljšanju zdravstvene oskrbe in so hkrati zavezani k doseganju pozitivnih sprememb v družbi, je Kemofarmacija idealno mesto za delo.

 

Če vas zanima možnost zaposlitve pri Kemofarmaciji, obiščite njihovo uradno spletno stran ali platformo Optius, kjer lahko najdete aktualna prosta delovna mesta in več informacij o podjetju in njegovih vrednotah. Pripravite se na korak v svet, kjer vaše delo resnično šteje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri