Kirurgija Bitenc – Zaposleni dvigajo standard zdravstvenih storitev

🕑 Feb 16, 2024


 

 

V svetu, kjer se kvaliteta in inovativnost v zdravstvu neprestano preizkušata, Kirurgija Bitenc izstopa kot vodilna ustanova, ki postavlja visoke standarde kirurške odličnosti v Sloveniji. Temelj njenega uspeha ni le v najsodobnejši tehnologiji in raznolikosti ponujenih storitev, ampak predvsem v ekipi izkušenih in predanih zaposlenih, ki so srce in duša institucije.

 

Kirurgija Bitenc - Mednarodno akreditirarana ustanova

 

Kirurgija Bitenc, ustanovljena v prostorih Klinike Golnik, je dom najsodobneje opremljene operacijske dvorane v Sloveniji. To je rezultat vizije in trdega dela direktorja Marka Bitenca, dr. med., in njegove ekipe. Ekipa zdravnikov specialistov, zdravstvenega osebja, anesteziologov, internistov, strokovnjakov zdravstvene nege, fizioterapevtov in dietetikov sodeluje z namenom zagotavljanja celostne obravnave pacientov.

 

Posebno pozornost si zaslužita pridobljeni mednarodni akreditaciji: Healthcare Accreditation Standards of the American Accreditation Council in DNV GL’S INTERNATIONAL ACCREDITATION PROGRAM FOR HOSPITALS. Te akreditacije potrjujejo, da Kirurgija Bitenc obravnava paciente v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi, kar dodatno poudarja njihovo predanost kakovosti in varnosti pacientov.

 

Raznolikost storitev zagotavlja celovito medicinsko oskrbo

 

Raznolikost storitev in multidisciplinarni pristop v Kirurgiji Bitenc odražata zavezanost ustanove k zagotavljanju celovite in prilagojene medicinske oskrbe. Ta pristop ne le da izpolnjuje, ampak pogosto presega pričakovanja pacientov, ki iščejo strokovno zdravstveno oskrbo.

 

Zahvaljujoč širokemu spektru storitev lahko Kirurgija Bitenc obravnava kompleksne medicinske primere, ki zahtevajo interdisciplinarno sodelovanje med različnimi specialisti. To sodelovanje se odraža v tesni povezavi med kirurgi, anesteziologi, internisti in drugimi strokovnjaki, ki skupaj načrtujejo in izvajajo zdravljenje. Takšen integriran pristop zagotavlja, da so vse medicinske potrebe pacienta obravnavane celovito in usklajeno, kar povečuje možnosti za uspešno okrevanje.

 

Kirurgija Bitenc – Zaposleni dvigajo standard zdravstvenih storitev

 

Ambulantna dejavnost in endoskopske preiskave, ki se izvajajo v Zdravstvenem Zavodu Zdravje, dopolnjujejo kirurške storitve Kirurgije Bitenc s ponujanjem natančne diagnostike in nadaljnjega zdravljenja. Poudarek na individualnem pristopu pri vsakem pacientu omogoča, da se zdravstvene storitve prilagajajo specifičnim potrebam in okoliščinam vsakega posameznika, kar vodi v bolj osebno in učinkovito medicinsko oskrbo.

 

Zagotavljanje takšne raznolikosti storitev zahteva nenehno usposabljanje in profesionalni razvoj zaposlenih. Kirurgija Bitenc se zaveda pomena stalnega izobraževanja svojega osebja, kar omogoča uvedbo najnovejših medicinskih tehnik in pristopov v prakso. Redna usposabljanja in delavnice zagotavljajo, da so zaposleni vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in dognanji v medicini, kar neposredno koristi pacientom skozi izboljšano kakovost zdravstvenih storitev.

 

Kirurgija Bitenc – Zaposleni, ki postavljajo standarde v kirurški oskrbi

 

Kirurgija Bitenc se ponaša z izjemno ekipo strokovnjakov, ki so ključni za zagotavljanje visokokakovostne kirurške oskrbe. Ekipa je sestavljena iz različnih specialistov, vključno z direktorjem in torakalnim kirurgom mag. Markom Bitencom, dr. med., ki je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 1985 in je član več uglednih združenj, kot so Evropsko združenje torakalnih kirurgov in Slovensko združenje za torakalno kirurgijo.

 

Med zdravniki specialisti izstopajo Tomaž Jensterle, dr. med., specialist splošne kirurgije, ki je svojo kariero začel v Kirurgiji Bitenc kot študentski prostovoljec in kasneje postal specializant za kardiotorakalno kirurgijo; Prim. Dragan Stanisavljević, dr. med., specialist splošne in abdominalne kirurgije z bogatimi izkušnjami na področju abdominalne kirurgije; Boris Poberaj, dr. med., specialist ortopedije, z izkušnjami v artroskopskih posegih in zdravljenju športnih poškodb; in Danijel Bešić Loredan, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, znan po svojem delu na področju endoproteze kolena in kirurgije stopala in gležnja.

 

Zdravstveno osebje, vključno z anestezijskimi tehničarji in kirurškimi medicinskimi sestrami, igra prav tako ključno vlogo v procesu zdravljenja pacientov. Med njimi so Mitja Paljk, tehnik za anestezijo, Gordana Rajić in Lidija Zagorc, obe kirurški medicinski sestri, ki s svojimi večletnimi izkušnjami prispevajo k uspešnosti kirurških posegov.

 

Ekipa Kirurgije Bitenc skozi celoten postopek, od sprejema do odpusta, zagotavlja celovito oskrbo pacientov, vključno z anestezijo, kirurškim posegom, nego po operaciji in rehabilitacijo. Vsak pacient ob odpustu prejme tudi kontaktno številko specialista kirurga, ki je izvedel operacijo, za primer morebitnih težav po odpustu iz bolnišnice.

 

Zakaj se pridružiti ekipi kirurgije bitenc?

 

Pridružitev ekipi Kirurgije Bitenc ponuja edinstveno priložnost za delo v vodilni zdravstveni ustanovi, ki postavlja visoke standarde v kirurški oskrbi. Razlogi za pridružitev so številni:

 

1. Delo z vrhunsko ekipo strokovnjakov: Kirurgija Bitenc se ponaša z izkušeno in visoko usposobljeno ekipo zdravnikov specialistov, medicinskih sester, anestezijskih tehnikov in drugih zdravstvenih strokovnjakov. Sodelovanje v takšnem okolju omogoča neprecenljive izkušnje, učenje od najboljših v svojem področju in deljenje znanja v multidisciplinarni ekipi.

 

2. Najsodobnejša medicinska oprema in tehnologija: Kirurgija Bitenc je znana po uporabi najsodobnejše medicinske opreme in tehnologij, kar zaposlenim omogoča, da delajo na čelu medicinske inovativnosti in zagotavljajo pacientom najboljšo možno oskrbo.

 

 

3. Možnosti za profesionalni in osebni razvoj: Ustanova podpira in spodbuja stalno izobraževanje, usposabljanje in profesionalni razvoj svojih zaposlenih. To vključuje udeležbo na konferencah, delavnicah in drugih oblikah nadaljnjega izobraževanja, kar zaposlenim omogoča napredovanje v karieri in osebno rast.

 

4. Delo v podpornem okolju: Kultura v Kirurgiji Bitenc spodbuja sodelovanje, timsko delo in medsebojno podporo. Zaposleni so del okolja, ki vrednoti vsakega posameznika in njegov prispevek k skupnemu uspehu.

 

5. Priložnost za delo na različnih področjih kirurgije: Z raznolikim spektrom storitev, ki jih ponuja Kirurgija Bitenc, imajo zaposleni priložnost delati na različnih področjih kirurgije, kar omogoča raznoliko delovno izkušnjo in priložnosti za specializacijo.

 

6. Zavezanost k odličnosti in pacientovi oskrbi: Pridružitev Kirurgiji Bitenc pomeni biti del ekipe, ki si prizadeva za odličnost v vsem, kar počne, in postavlja pacientovo dobrobit na prvo mesto.

 

Delo v Kirurgiji Bitenc tako ne prinaša le možnosti za profesionalni razvoj v stimulativnem okolju, ampak tudi priložnost za prispevanje k izboljšanju zdravstvene oskrbe in kakovosti življenja pacientov.

 

Pomen mnenja zaposlenih

 

Preden se odločite za pridružitev ekipi Kirurgije Bitenc, je ključnega pomena, da raziskujete in razumete delovno okolje in kulturo podjetja. Platforma "Preveri podjetje", ki zbira mnenja zaposlenih, predstavlja neprecenljiv vir informacij, saj vam lahko pomaga razumeti, kako je delati za to podjetje iz prve roke.

 

Mnenja zaposlenih so lahko še posebej koristna za razumevanje naslednjih aspektov:

 

  • Vodstveni slog in podpora: Kako vodstvo komunicira z ekipo in kako podpira profesionalni razvoj zaposlenih.
  • Delovno vzdušje: Splošno vzdušje in medsebojni odnosi med sodelavci.
  • Izzivi in priložnosti: Kakšni so izzivi pri delu v Kirurgiji Bitenc in katere priložnosti za učenje in rast podjetje ponuja svojim zaposlenim.
  • Ugodnosti in spodbude: Kakšne ugodnosti in spodbude podjetje nudi za motivacijo svojih zaposlenih.
  • Odgovor podjetja na povratne informacije: Kako podjetje reagira na kritike in predloge za izboljšave.

 

Preden se odločite za prijavo na delovno mesto ali sprejmete ponudbo za delo, je torej priporočljivo obiskati takšne platforme in prebrati mnenja, ki vam lahko ponudijo boljši vpogled v podjetje in vam pomagajo pri sprejemanju informirane odločitve. Vedno pa je treba imeti v mislih, da so mnenja subjektivna in jih je smiselno obravnavati kot enega od mnogih virov informacij pri vaši odločitvi.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri