Banner

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

20. Marec 2024

 

 

Kako dostopate do prostih delovnih mest v Lidlu?

 

Vpis v Lidl bazo

Da bi se prijavili na delovno mesto pri Lidlu, lahko ustvarite svoj profil na njihovi spletni strani in vnesete vse potrebne informacije. Najprej boste morali izpolniti obrazec, ki vključuje podrobnosti o vaši izobrazbi, izkušnjah, življenjepisu ter ravnovesju znanja angleščine in nemščine.

 

Ko boste vnesli vse potrebne informacije in dokončali urejanje profila, boste prejeli sporočilo, ki vas obvesti, da ste uspešno zaključili urejanje profila. V tem trenutku ste dodani v bazo podatkov Lidla. Ko podjetje razširi svojo ekipo in če se odpre delovno mesto, ki ustreza vašim interesom in kvalifikacijam, boste prejeli elektronsko obvestilo.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

Ta postopek vam omogoča, da ostanete informirani o morebitnih zaposlitvenih priložnostih v Lidlu, hkrati pa vam omogoča, da ostajate povezani s podjetjem. Pomembno je, da redno pregledujete svoj e-poštni predal, da ne zamudite nobenih obvestil o morebitnih zaposlitvenih možnostih, ki bi se lahko pojavile.

 

Zaposlitveni sejmi 2024 Lidl

1. Zaposlitveni sejem v Kranju, ki bo potekal 11. aprila, lahko predstavlja odlično priložnost za iskalce zaposlitve, ki želijo delati v Lidl-ovih trgovinah ali logističnih centrih v regiji Gorenjske. Dogodek bo verjetno pritegnil tudi predstavnike Lidla, ki bodo iskali potencialne kandidate za različne položaje.

 

2. Zaposlitveni sejem v Ljubljani, ki bo potekal 25. aprila, je priložnost za iskalce zaposlitve, ki si želijo delati v Lidlovih podružnicah, kot so trgovine, upravni centri ali logistični centri. Ljubljana, kot glavno mesto Slovenije, verjetno gosti širok nabor delovnih priložnosti v okviru Lidla, zato bi bil obisk tega sejma lahko koristen za tiste, ki iščejo zaposlitev v tej verigi supermarketov.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

Najpogostejša prosta delovna mesta v Lidlu 

 

Eno izmed najbolj pogostih prostih delovnih mest je za mesto prodajalca. Bruto plača za prodajalko/prodajalca pri Lidl Slovenija se običajno giba med 1.530 EUR in 1.730 EUR. Ta razpon plače lahko variira glede na različne dejavnike, kot so izkušnje kandidata, lokacija delovnega mesta, dodatki za delo ob koncih tedna ali praznikih ter morebitne dodatne ugodnosti. S tem razponom plače pa je mogoče dobiti splošno predstavo o tem, koliko lahko prodajalka pričakuje kot bruto plačo pri delu v Lidlu Slovenija.


 

Na spletni strani Lidla lahko najdete prosta delovna mesta v različnih oddelkih, vključno s:

 

1. HR (kadrovska služba): Delovna mesta v kadrovski službi se lahko nanašajo na rekrutiranje, razvoj kadrov, upravljanje s plačami in koristi ter druge kadrovske dejavnosti.

 

2. IT (informacijska tehnologija): V oddelku IT se lahko odprejo delovna mesta za razvijalce programske opreme, sistemskega administratorja, inženirja za omrežno varnost, podatkovnega analitika in druga podobna delovna mesta.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

3. PR & Marketing: Delovna mesta v oddelku za odnose z javnostmi in marketing se lahko nanašajo na oblikovanje marketinških kampanj, upravljanje družbenih omrežij, odnose z javnostmi, digitalni marketing in druge marketinške dejavnosti.

 

4. Prodaja: V oddelku prodaje se lahko odprejo delovna mesta za prodajalce, vodje prodajnega mesta, vodje oddelka, blagajničarje in druge vloge, povezane s prodajo in storitvami za stranke.

 

5. Purchasing (nakupovanje): Delovna mesta v oddelku nakupovanja se lahko nanašajo na nabavo izdelkov, upravljanje s ponudniki, pogajanja o cenah, upravljanje zalog in druge naloge v zvezi z nabavo.

 

6. Skladišče: V oddelku skladišča se lahko odprejo delovna mesta za skladiščne delavce, vodje skladišča, logistične sodelavce, voznike viličarjev in druge vloge, povezane z upravljanjem in delovanjem skladišča.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

Preko spletne strani ali drugih kanalov za iskanje zaposlitve lahko preverite aktualna prosta delovna mesta v teh oddelkih in se prijavite na tista, ki ustrezajo vašim interesom in kvalifikacijam.



 

Preverite podjetje Lidl - Kakšni so kot delodajalci?

 

Preverite, ali je Lidl dober delodajalec! Preden se odločite za prijavo na trenutno razpisano delovno mesto v podjetju Lidl, je ključno, da natančno preučite, kam in k komu se dejansko prijavljate. Zaposlitev predstavlja pomemben del vsakdanjega življenja, zato je razumljivo, da si želite, da bi delo ustrezalo vašim standardom in je prijetno.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

Pri iskanju nove zaposlitve je ključno izvesti temeljito raziskavo podjetja. Klasičen pristop vključuje posamezno preučevanje družbenih omrežij podjetja ter pregled spletne strani. Lidl je globalna veriga diskontnih trgovin, znana po ponudbi visoko kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah. Svoje zaposlene spodbuja k timskemu delu, razvoju kariere in ustvarjalnosti.

 

Kljub temu podjetje lahko popolnoma nadzoruje, kaj je objavljeno in s kakšnim namenom. Zaradi tega se vedno več posameznikov odloča za uporabo inovativne platforme preveri-podjetje.si, ki omogoča vpogled v delovno okolje in pomembne informacije o delodajalcu Lidl, ki trenutno ponuja prosta delovna mesta.

 

Platforma Preveri Podjetje postaja zanesljiv vir, kjer zaposleni anonimno delijo svoje izkušnje z vseh koncev Slovenije, tudi tisti, ki so ali so bili zaposleni pri Lidl. To omogoča neposreden vpogled v notranje delovanje podjetja Lidl. Dodatno imate možnost vzpostaviti osebni stik s trenutnimi ali bivšimi zaposlenimi v podjetju Lidl, kar omogoča pridobivanje dodatnih informacij o delovni kulturi podjetja ter o prostih delovnih mestih v Sloveniji.

 

Transparentnost, ki jo zagotavlja platforma preveri-podjetje.si, postaja ključno orodje v sodobnem procesu iskanja zaposlitve pri podjetju Lidl. Razkrivanje neanonimnih izkušenj zaposlenih pri Lidl igra ključno vlogo pri gradnji zaupanja med delodajalci in iskalci zaposlitve. Ta preglednost omogoča posameznikom realen vpogled v delovne pogoje, podporo zaposlenim ter splošno zadovoljstvo v podjetju Lidl.

 

Lidl prosta delovna mesta - Platforma za preverjanje anonimnih mnenj bivših zaposlenih

 

 

Premislite o tem - kako bi bilo, če bi imeli orodje, ki bi vam omogočilo odkrivanje podrobnosti o delodajalcu Lidl, ki ponuja prosta delovna mesta v Sloveniji? Inovativna platforma preveri-podjetje.si omogoča deljenje anonimnih izkušenj zaposlenih, ki razkrivajo pravo sliko delovnih pogojev v podjetju Lidl. To je ključ do vpogleda v delovno okolje in kulturo podjetja.

 

Opustite tradicionalni pristop k iskanju zaposlitve pri podjetju Lidl in vstopite v svet, kjer lahko z delovno skupnostjo delite svoje mnenje o Lidl. Preveri-Podjetje odpira izjemno priložnost za raziskovanje različnih sektorjev in pridobivanje informacij o podjetju Lidl, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Pripravite se na popolnoma nepričakovane vpoglede, ki vam bodo pomagali sprejemati informirane odločitve glede vaše kariere pri podjetju Lidl. Transparentnost postaja ključni gradnik uspešnega sodelovanja med delodajalci, kot je Lidl, in zaposlenimi, prispevajoč k vzpostavitvi pozitivnega in trajnega delovnega okolja v skupnosti po vsej Sloveniji.

 

Preberite tudi