Odkrijte prosta delovna mesta v Luki Koper

🕑 Feb 16, 2024


 

Luka Koper, edino slovensko mednarodno tovorno pristanišče, se uveljavlja kot ključni igralec v mednarodni logistiki in trgovini, ki zagotavlja strateško pomembno vlogo za Republiko Slovenijo. Kot vitalna povezava med Srednjo in Vzhodno Evropo ter Sredozemskim morjem, pristanišče ne le podpira globalne blagovne tokove preko Gibraltarske ožine in Sueškega prekopa, ampak tudi ponuja številne karijerne priložnosti za širok spekter strokovnjakov.

 

Zaradi svoje edinstvene geografske lege na križišču pomembnih evropskih transportnih koridorjev, Luka Koper igra ključno vlogo v logističnih verigah, ki povezujejo Evropo z drugimi kontinenti. Ta strateški položaj omogoča Luki Koper, da se odziva na dinamične tržne zahteve in razvija napredne logistične rešitve, hkrati pa zagotavlja zanimive možnosti za zaposlitev in karierni razvoj.

 

Raziskovanje prostih delovnih mest v Luki Koper

 

V dinamičnem in naprednem delovnem okolju, kot ga ponuja Luka Koper, so motiviranost, ustvarjalnost in odgovornost ključni elementi, ki odlikujejo njene zaposlene. S širokim spektrom prostih delovnih mest Luka Koper ne samo da zagotavlja priložnosti za profesionalni razvoj, ampak tudi vabi k sodelovanju posameznike, željne izzivov in inovacij. V Luki Koper, kjer se velik poudarek daje na upravljanje, razvoj, motivacijo in izobraževanje kadrov, vsako prosto delovno mesto predstavlja priložnost za prispevek k ambicioznim razvojnim načrtom podjetja.

 

Odkrijte prosta delovna mesta v Luki Koper

 

Vsako razpisano prosto delovno mesto v Luki Koper je več kot le priložnost za zaposlitev. Je vabilo k sodelovanju v projektih, ki oblikujejo prihodnost mednarodne logistike in trgovine. Delo v Luki Koper obljublja ne samo urejeno in stabilno delovno okolje ter stimulativno plačilo, ampak tudi bogate možnosti za nadaljnje izobraževanje in karierni razvoj.

 

V Luki Koper spodbujajo ustvarjalnost in inovativnost

 

Luka Koper, s svojo zavezanostjo k inovacijam in ustvarjalnosti, išče talente, ki lahko prispevajo na različnih področjih.

 

1. Inženiring

 

Inženirji v Luki Koper igrajo ključno vlogo pri načrtovanju, izvajanju in vzdrževanju infrastrukturnih in tehnoloških rešitev, ki so potrebne za učinkovito delovanje pristanišča. Delo vključuje projektiranje, gradnjo in nadzor nad pristaniškimi operacijami, kar zahteva nenehne inovacije za izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje vplivov na okolje.

 

2. Informacijska tehnologija (IT)

 

IT strokovnjaki v Luki Koper so odgovorni za razvoj, implementacijo in vzdrževanje informacijskih sistemov, ki podpirajo logistične procese. To vključuje vse od sistema za upravljanje skladišč do varnostnih in komunikacijskih tehnologij, ki omogočajo nemoteno izvajanje pristaniških operacij.

 

3. Logistika

 

Logistični strokovnjaki zagotavljajo, da so blagovni tokovi učinkovito upravljani od prihoda do odhoda iz pristanišča. Delo vključuje načrtovanje in optimizacijo logističnih poti, upravljanje zalog in koordinacijo med različnimi deležniki v dobavni verigi.

 

4. Upravljanje in administracija

 

Upravljalni in administrativni kadri so hrbtenica operativnega in strateškega delovanja Luka Koper. To področje zajema širok spekter nalog, od človeških virov, financ, marketinga do vsakodnevnih operativnih dejavnosti, ki zagotavljajo, da podjetje teče gladko in učinkovito.

 

5. Varnost in okoljevarstvo

 

Zagotavljanje varnosti na delovnem mestu in zaščita okolja sta ključnega pomena za trajnostno delovanje Luka Koper. Strokovnjaki na tem področju razvijajo in izvajajo politike, postopke in tehnologije, ki zmanjšujejo tveganja za zaposlene, tovor in okolje. To vključuje vse od nadzora nad emisijami do zagotavljanja skladnosti z zakonodajo in najboljšimi praksami v industriji.

 

Vsako od teh področij prispeva k celovitosti in uspehu Luka Koper, hkrati pa ponuja edinstvene priložnosti za posameznike, ki iščejo dinamično in izzivov polno karierno pot. Zato, če ste pripravljeni razmišljati izven ustaljenih okvirjev in prispevati k prihodnosti enega izmed ključnih logističnih vozlišč v regiji, so prosta delovna mesta v Luki Koper odlična priložnost za vas.

 

Razvoj in usposabljanje zaposlenih v Luki Koper

 

V Luki Koper, ki predstavlja ključno vozlišče mednarodne logistike in trgovine, se zavedajo, da je uspeh podjetja tesno povezan z razvojem in izobraževanjem njihovih zaposlenih. Zato je poudarek na osebnem in profesionalnem napredku vsakega posameznika izjemnega pomena. V ta namen so vzpostavljeni številni programi usposabljanja in razvojne poti, ki zaposlenim omogočajo, da neprestano rastejo, razvijajo svoje kompetence in prispevajo k inovativnosti ter učinkovitosti pristaniških operacij.

 

Celostni pristop k usposabljanju zajema tehnična znanja, ki omogočajo zaposlenim v inženirskih, logističnih in IT vlogah, da ostajajo na tekočem z najnovejšimi tehnologijami in metodami dela. Poleg tehničnega znanja Luka Koper velik pomen pripisuje tudi razvoju vodstvenih in mehkih veščin, ki so ključne za učinkovito vodenje timov in projektov.

 

Odkrijte prosta delovna mesta v Luki Koper

 

Poseben poudarek je na varnosti in okoljevarstvenih usposabljanjih, ki zagotavljajo, da so vsi zaposleni seznanjeni z najboljšimi praksami in zakonskimi zahtevami na teh področjih. Tako prispevajo ne samo k varnemu delovnemu okolju, ampak tudi k trajnostnemu razvoju podjetja in okolja.

 

Zaposleni imajo možnost oblikovati svoje individualne razvojne poti v sodelovanju z oddelkom za človeške vire, kar zagotavlja, da so izobraževalni programi in usposabljanja prilagojeni njihovim kariernim ciljem in potrebam. Ta prilagodljivost omogoča, da vsak posameznik maksimalno izkoristi priložnosti za svoj razvoj in napredovanje.

 

Nenehno učenje in prilagodljivost sta ključna elementa, ki Luki Koper omogočata, da se hitro prilagaja spreminjajočim se tržnim in industrijskim trendom. Kultura nenehnega učenja ne samo podpira osebni in profesionalni razvoj zaposlenih, ampak prispeva tudi k celoviti odzivnosti in konkurenčnosti podjetja na globalnem trgu.

 

Odkrijte prosta delovna mesta v Luki Koper

 

Vsako prosto delovno mesto v Luki Koper tako predstavlja več kot le zaposlitveno priložnost – je priložnost za pridobitev novih znanj in spretnosti, ki so cenjene na trgu dela. Z vlaganjem v razvoj in izobraževanje svojih zaposlenih Luka Koper ne gradi le na svoji sedanjosti, ampak tudi vlagajo v svojo prihodnost, zagotavljajoč, da je podjetje vedno korak pred konkurenco, hkrati pa zaposlenim omogoča, da rastejo skupaj s podjetjem in gradijo uspešne kariere.

 

Luka Koper – Aktualna prosta delovna mesta

 

V Luki Koper trenutno poteka aktivno iskanje novih sodelavcev za različna delovna mesta, ki odsevajo širok spekter potreb in priložnosti znotraj podjetja. Med razpisanimi prostimi delovnimi mesti so pozicije za referenta I na področju obračuna plač, kjer se od kandidatov pričakuje delo s področja obračuna plač, sodelovanje pri pripravi dokumentacije in vodenje zahtevnejših evidenc. Za to pozicijo je zahtevana ekonomska ali druga ustrezna izobrazba ter izkušnje na področju obračuna plač.

 

Poleg tega Luka Koper išče kandidate za LTD (M/Ž) za terminal za razsute in tekoče tovore, kjer se opravljajo fizična dela in druga dela po navodilih nadrejenega, ter voznika tovornih vozil za kontejnerski terminal, kjer je delo osredotočeno na upravljanje s tovornimi vozili in drugimi nalogami povezanimi s tovornim prometom. Prav tako so odprta mesta za KV LTD Viličarista in Manipulanta vagonskega tovora, ki prav tako zahtevajo specifične veščine in izkušnje.

 

Odkrijte prosta delovna mesta v Luki Koper

 

Vsako delovno mesto prinaša svoje edinstvene izzive in priložnosti, za vse pa je skupno, da Luka Koper išče zanesljive, odgovorne in proaktivne kandidate, pripravljene prispevati k nadaljnjemu razvoju in uspehu podjetja. Kandidati morajo izkazovati pripravljenost na sodelovanje, naravnanost na spremembe, reševanje problemov, natančnost in prilagodljivost, poleg ustrezne izobrazbe in delovnih izkušenj.

 

Za več informacij o specifikah posameznih delovnih mest in postopku prijave je najbolje obiskati uradno spletno stran Luka Koper, kjer so objavljene vse aktualne informacije in obrazci za prijavo. To je priložnost za vse, ki si želijo graditi svojo kariero v dinamičnem in raznolikem okolju, ki je ključno za mednarodno trgovino in logistiko.

 

Preveri podjetje

 

V procesu iskanja zaposlitve ali raziskovanja potencialnih delodajalcev je pomembno, da kandidati izvedejo temeljito preverjanje podjetja, da se prepričajo o njegovi zanesljivosti in stabilnosti. Platforma Preveri podjetje ponuja orodja in informacije, ki lahko potencialnim zaposlenim pomagajo pridobiti vpogled v finančno stanje, ugled in poslovne prakse podjetij, kot je Luka Koper.

 

S tem orodjem lahko kandidati raziskujejo zgodovino podjetja, finančne rezultate, morebitne sodne postopke ali druge relevantne informacije, ki lahko vplivajo na odločitev o zaposlitvi. To ne samo da zagotavlja dodatno varnost pri odločanju, ampak kandidatom tudi omogoča, da se bolje pripravijo na razgovore in potencialno zaposlitev. Pred oddajo prijave na razpisana delovna mesta v Luki Koper ali katerem koli drugem podjetju, je zato priporočljivo izkoristiti vire, kot je Preveri podjetje, za boljše razumevanje in oceno potencialnega delodajalca.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri