Banner

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

9. Januar 2024

 

Psihiatrična klinika Ljubljana

je ugledna javna ustanova, ki se ponaša z dolgoletno zgodovino in izjemnim strokovnim delom na področju duševnega zdravja v Sloveniji. Klinika je bila ustanovljena leta 1786 in je skozi zgodovino doživljala številne preobrazbe, postala je vodilna institucija za obravnavo in zdravljenje duševnih bolezni ter razvoj psihiatrije v državi. Njeno delovanje temelji na visokih standardih zdravstvene oskrbe in inovativnih pristopih k zdravljenju ter skrbi za bolnike.

 

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

 

Zaposleni v Psihiatrični kliniki Ljubljana predstavljajo izkušen in zavzet kolektiv, sestavljen iz vrhunskih strokovnjakov na področju psihiatrije, medicinske nege, raziskovalcev in drugih poklicev, ki so predani nudenju celostne skrbi za pacienta. Skozi organizirane sektorje in službe klinike ter strokovno raznolike enote, kot so Center za klinično psihiatrijo, Center za mentalno zdravje, ter Center za izvenbolnišnično psihiatrijo, zaposleni izvajajo vrsto zdravstvenih, izobraževalnih, raziskovalnih ter preventivnih dejavnosti. Svoje znanje in strokovnost dopolnjujejo z nenehnim izobraževanjem in inovacijami, s čimer si prizadevajo za kontinuirano izboljšanje kakovosti obravnave bolnikov in prispevajo k razvoju duševnega zdravja v skupnosti.

 

Hitri linki

 

Strokovne delavke najdete na naslednjem linku.Podrobnejši vpogled v posamezne strokovne enote pa lahko najdete na naslednjem linku.


 

Zakaj postati zaposlen na Univerzitetni psihiatrični kliniki (UPK) Ljubljana?

Postati zaposlen v Univerzitetni psihiatrični kliniki (UPK) Ljubljana predstavlja veliko več kot le kariero; gre za zavezanost služenju globokemu namenu in ustvarjanju oprijemljive razlike na področju duševnega zdravja. Izbrati delo v UPK pomeni sprejeti skupnost, ki jo zaznamuje sočutje, inovativnost ter odličnost na področju duševnega zdravja.

 

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

 

UPK ponuja edinstveno okolje, kjer vsak zaposleni igra ključno vlogo pri oblikovanju dobrega počutja posameznikov, ki se spopadajo z duševnimi težavami. Gre za priložnost, da se pridružite ekipi predanih strokovnjakov, ki svoje delo opravljajo s kombinacijo empatije, strokovnosti in strasti do izboljšanja življenj. Delo tukaj pomeni biti del sodelovalnega omrežja, ki spodbuja nenehno učenje, spodbuja ustvarjalnost in podpira strokovno rast.

 

Poleg tega UPK udejanja kulturo, ki ceni raznolikost, vključnost in spoštovanje vsakega posameznika. Ni le delovno mesto; gre za kraj, kjer lahko prispevate k vrhunski raziskavi, zagotavljate sočutno oskrbo ter se zavzemate za ozaveščanje o duševnem zdravju v širši skupnosti.

 

Izbira zaposlitve v UPK ni le o službi; gre za sprejetje poklica, ki obogati življenja, neguje upanje in prinaša pozitivne spremembe posameznikom in družbi kot celoti.

 

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni

 

Psihiatrična klinika Ljubljana ima strukturirano organizacijsko strukturo, ki olajša iskanje pravega zaposlenega glede na potrebe pacientov ali uporabnikov storitev.

 

Zaposleni v kliniki so razporejeni v več sektorjev in strokovnih enot, kar omogoča boljšo organizacijo ter dostopnost strokovnjakov iz različnih področij. Osrednji sektorji vključujejo:

 

  • Zdravstveni sektor: Ta sektor obsega Centre, kot so Center za klinično psihiatrijo, Center za mentalno zdravje, Center za izvenbolnišnično psihiatrijo ter Center za zdravljenje odvisnih od prepovedanih drog.
  • Sektor za kadrovske in splošne zadeve: Ta sektor se ukvarja s kadrovskimi zadevami, upravnimi vprašanji in drugimi splošnimi zadevami.
  • Sektor za ekonomiko in finance: Ta sektor skrbi za finančno vodenje in ekonomske vidike klinike.
  • Služba za informatiko in tehnično vzdrževanje: Ta služba skrbi za informacijsko tehnologijo ter tehnično vzdrževanje, kar je ključno za nemoteno delovanje klinike.
  • Služba za preventivno zdravstveno varstvo: Skrbi za preventivno zdravstveno varstvo, vključno s službo za prevencijo samomora in svetovanje v duševni stiski.

 

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

 

Iskanje zaposlenih je olajšano preko spletnih platform klinike, kjer lahko pacienti ali uporabniki storitev najdejo kontaktne informacije in profile zaposlenih po kategorijah (npr. zdravniki, medicinske sestre, psihologi, administrativno osebje). Na teh platformah so objavljeni tudi urniki posameznih zaposlenih ali kontaktne točke, ki omogočajo enostavno komunikacijo ali iskanje pomoči ter sestankovanje z ustrezno osebo v kliniki. S tem se olajša dostopnost do potrebnih storitev in pravih zaposlenih za vsakega posameznika.

 

Psihiatrična klinika Ljubljana zaposleni - Vsi linki na enem mestu

 

Preberite tudi