RTV zaposlitev – Možnosti in razlogi za izbiro kariere v multimedijskem svetu

🕑 Jan 17, 2024


 

Radiotelevizija Slovenija (RTV Slovenija) predstavlja enega izmed najpomembnejših medijskih akterjev v Sloveniji. S svojo dolgoletno tradicijo in raznoliko ponudbo vsebin se je uveljavila kot osrednji vir informacij, izobraževanja, kulture in zabave za slovensko občinstvo.

Vendar pa RTV Slovenija ne predstavlja zgolj medijske hiše, temveč tudi odlično okolje za karierno rast in razvoj. V tem članku bomo raziskali, zakaj je postati RTV-jevec odlična priložnost za tiste, ki si želijo prispevati k medijskemu ustvarjanju in hkrati graditi svojo kariero.

 

Kaj predstavlja RTV?

 

Radiotelevizija Slovenija (RTV Slovenija) je večstranski javni zavod, kjer se vsak dan odvijajo zanimive in ustvarjalne dejavnosti. RTV Slovenija ne predstavlja le klasične televizije in radia, temveč veliko več. V primeru, da razmišljate o zaposlitvi pri RTV Slovenija, je to odlična priložnost za razvoj kariere na različnih področjih.

 

Na eni strani se RTV ukvarja s predajo informacij, ki zajemajo novice in aktualne dogodke, hkrati pa vas popeljejo v svet kulture, izobraževanja in zabave. V njihovem televizijskem in radijskem programu boste našli vse, kar potrebujete za razgiban dan.

 

RTV zaposlitev – Možnosti in razlogi za izbiro kariere v multimedijskem svetu

 

Kljub temu pa RTV Slovenija ne ustvarja le tradicionalnih medijskih vsebin. So tudi pionirji na področju multimedijske produkcije, kjer se prepletajo spletne vsebine, video posnetki in digitalni svet. Če ste ustvarjalen posameznik, ki ima rad tehnične izzive, bo to odlična priložnost za vašo kreativnost.

 

Torej, če iščete zanimivo zaposlitev, kjer se lahko izrazite na različnih področjih, in če želite biti del medijskega ustvarjalnega procesa ter hkrati prispevati k razvoju družbe, potem je RTV Slovenija pravo mesto za vas. Ne samo, da boste del medijskega dogajanja, temveč boste soustvarjali kulturno dediščino in oblikovali prihodnost medijev v Sloveniji.

 

Zaposlitev pri RTV ponuja širok spekter kariernih priložnosti

 

Radiotelevizija Slovenija (RTV Slovenija) odpira vrata za raznolike karierne priložnosti, ki zajemajo številna področja in omogočajo razvoj različnih talentov. Če razmišljate o svoji poklicni poti in vas privlači medijsko okolje, potem je RTV Slovenija idealno mesto za vas.

 

Na področju novinarstva lahko postanete del ekipe, ki poroča o aktualnih dogodkih in pripravlja novice ter druge informativne oddaje. Imeli boste priložnost raziskovati zgodbe, se pogovarjati z različnimi sogovorniki in skrbeti za kakovostno novinarsko delo. Produkcija je še eno zelo privlačno področje pri RTV Slovenija. Sodelovali boste pri ustvarjanju televizijskih in radijskih oddaj, video vsebin ter drugih medijskih projektov. To je priložnost za ustvarjanje in izražanje svoje kreativnosti.

 

RTV zaposlitev – Možnosti in razlogi za izbiro kariere v multimedijskem svetu

 

Če vas zanima tehnična podpora, imate možnost sodelovanja pri vzdrževanju in upravljanju tehnične opreme ter omrežij, ki omogočajo nemoten potek produkcije in oddajanja vsebin. Administrativna področja so prav tako pomembna, saj so potrebni strokovnjaki za upravljanje administrativnih procesov, finance, kadre in druge pomembne funkcije, ki omogočajo nemoteno delovanje organizacije.

 

Če pa vas zanimajo vodstvene vloge, lahko prevzamete odgovornosti na različnih ravneh upravljanja, kjer boste sodelovali pri oblikovanju strategij in usmerjanju organizacije v prihodnost.

 

RTV Slovenija ponuja tudi priložnosti za delo v multimedijski produkciji, kjer boste ustvarjali vsebine za različne digitalne platforme in spletne medije. To je še posebej zanimivo področje v hitro spreminjajočem se medijskem okolju.

 

Zakaj postati RTV-jevec?

 

1. Delo v edinstvenem okolju – medijski hiši z najdaljšo tradicijo v Sloveniji

 

Postati RTV-jevec pomeni vstopiti v svet z bogato zgodovino in izjemno medijsko dediščino. Radiotelevizija Slovenija je sinonim za kakovostno novinarstvo, izobraževalne programe, kulturne oddaje in nepozabne zabavne trenutke.

 

2. Možnost letovanj v RTV-jevih počitniških kapacitetah

 

RTV Slovenija se ne ustavi samo pri ustvarjanju vsebin za gledalce in poslušalce, temveč tudi skrbi za svoje zaposlene. PonujaJo vam priložnost, da uživate v počitnicah v njihovih počitniških kapacitetah, kjer se lahko sprostite, napolnite baterije in uživate V prelepem slovenskem podeželju.

 

3. Skrb za varnost in zdravje zaposlenih

 

Pri RTV Slovenija se trudijo zagotoviti varno in zdravo delovno okolje za vse zaposlene. Poleg tega spodbujajo športno in kulturno udejstvovanje, saj verjamejo, da uravnotežen življenjski slog prispeva k boljšemu počutju in produktivnosti.

 

4. Izobraževanje

 

RTV Slovenija verjame v nenehno učenje in razvoj svojih sodelavcev. Zato vam nudijo možnosti za izobraževanje in strokovni razvoj, da lahko nenehno izpopolnjujete svoje spretnosti in znanje.

 

5. Skrb za zaposlene in njihove družine

 

Pri RTV Slovenija cenijo svoje zaposlene in njihove družine. S posebnimi gestami, kot so darilni paketi ob rojstvu otrok, novoletna obdarovanja otrok in srečanja prvošolčkov, izražajo svojo hvaležnost in skrb za svoje sodelavce in njihove najdražje. Tako se ustvarja prijetno in povezano delovno okolje, kjer se vsak čuti dobrodošlega.

 

Postati RTV-jevec ni le poklicna odločitev, ampak tudi priložnost za delo v inspirativnem okolju, kjer se združujejo tradicija, inovacija, skrb za zaposlene ter ustvarjanje vsebin, ki oblikujejo medijsko krajino in družbo.

 

Če želite preveriti mnenja zaposlenih o delovnih izkušnjah pri RTV Slovenija, lahko obiščete stran preveri-podjetje.si, kjer boste našli ocene in izkušnje trenutnih in nekdanjih sodelavcev ter bolje razumeli, zakaj je RTV Slovenija ena izmed najprivlačnejših medijskih organizacij za delo v Sloveniji.

 

Zaposlitev RTV - Trenutna prosta delovna mesta

 

Za zaposlitev pri RTV Slovenija je pomembno imeti različne kompetence, odvisno od specifičnega področja dela. To lahko vključuje strokovno znanje v novinarstvu, produkciji, tehničnih veščinah, kot so avdio in video produkcija, ter sposobnosti v upravljanju in administraciji. Pomembna je tudi kreativnost, sposobnost dela v ekipi, prilagodljivost in zavezanost visokim profesionalnim standardom.

 

Trenutno pri RTV Slovenija ponujajo tri prosta delovna mesta in sicer je na voljo prosto delovno mesto za:

 

1. Delo vodje službe (Pravna pisarna)

 

Če ste pravnik ali pravnica, ki ima izkušnje na področju prava in želi prevzeti odgovorno vodstveno vlogo, je to priložnost za vas. V tej vlogi boste skrbeli za pravno podporo in svetovanje RTV Slovenija, zagotavljali skladnost z zakonodajo ter upravljali pravne zadeve v medijskem okolju.

 

2. Delo receptorja

 

Če imate izkušnje s sprejemom obiskovalcev, organizacijo delovnega okolja ter osnovno tehnično znanje, je to mesto za vas. Kot receptor boste odgovorni za sprejem obiskovalcev, upravljanje komunikacije z zunanjimi strankami in zagotavljanje nemotenega poteka dnevnih aktivnosti.

 

3. Delo projektnega inženirja specialista

 

Če ste strokovnjak na področju inženiringa in imate izkušnje s projektiranjem in vzdrževanjem tehničnih sistemov, potem je to delovno mesto, ki vam lahko ponudi izzive. Kot specialist za projektni inženiring boste sodelovali pri načrtovanju, izvedbi ter vzdrževanju tehničnih projektov in sistemov, ki so ključni za delovanje RTV Slovenija.

 

RTV zaposlitev – Več kot samo delo

 

Zaposlitev pri RTV Slovenija ni le delo, temveč priložnost za soustvarjanje medijske pokrajine, ki oblikuje družbo. Nudi raznolike karierne poti, od novinarstva do produkcije, tehnične podpore, upravljanja in še več. Poleg tega poudarja skrb za zaposlene, izobraževanje ter spodbuja inovacije.

RTV zaposlitev – Možnosti in razlogi za izbiro kariere v multimedijskem svetu

Svoje zaposlene razveseljuje s številnimi ugodnostmi, kot so možnost letovanja, skrb za varnost in zdravje ter posebne geste za njihove družine. Če iščete dinamično in kreativno delovno okolje ter želite prispevati k medijski krajini in družbi na pomembne načine, potem je RTV Slovenija pravi naslov za vas.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri