Spar – Prosta delovna mesta pri enem izmed večjih trgovcev v Sloveniji

🕑 Mar 07, 2024


 

Spar z več kot 100 trgovinami razpršenimi po vsej Sloveniji, predstavlja enega ključnih igralcev v slovenskem maloprodajnem sektorju. Kot del mednarodne Spar skupine, ki deluje v več kot 40 državah po vsem svetu, odseva Spar Slovenija globalno dediščino in inovativni duh, hkrati pa ohranja tesno povezanost s slovenskimi kupci.

 

Spar Slovenija je znan po svojem dinamičnem in raznolikem delovnem okolju, kjer se srečujejo različne kulture, ideje in izkušnje. Ta trgovska veriga se osredotoča na ustvarjanje pozitivne nakupovalne izkušnje za stranke in zato nenehno išče zaposlene, ki so predani zagotavljanju izjemne storitve strankam. Spar tako ni le mesto za nakupovanje, temveč je tudi priznan in cenjen delodajalec, ki svojim zaposlenim ponuja več kot le zaposlitev – ponuja karierno pot in možnost osebnega razvoja.

 

Spar – Več kot samo trgovina

 

V zgodnjih 90. letih, ko je Slovenija stopila na pot samostojnosti, je Spar Slovenija začel pisati svojo zgodbo, ki je bila od vsega začetka usmerjena k prinašanju evropske kakovosti nakupovanja v slovenski prostor. Odprtje prve trgovine v Ljubljani poleti leta 1991 je simboliziralo začetek nove dobe v slovenski maloprodaji.

 

Spar je hitro prerasel v eno vodilnih trgovskih verig v Sloveniji, znano po svoji zavezanosti inovacijam, kakovosti in odličnosti storitev. S široko ponudbo, ki združuje lokalne izdelke in mednarodne blagovne znamke, je SPAR zagotovil, da vsak obisk trgovine preseže pričakovanja kupcev.

 

Razvoj podjetja ni bil le plod širitve mreže trgovin, ampak tudi nenehnega prilagajanja in inoviranja ponudbe, ki so jo omogočila tesna partnerstva z več kot tisoč domačimi in mednarodnimi dobavitelji. To sodelovanje je SPAR Slovenija omogočilo, da je kupcem vedno zagotovil najnovejše izdelke, hkrati pa spodbudil lokalno gospodarstvo in podprl slovenske pridelovalce.

 

Spar – Prosta delovna mesta pri enem izmed večjih trgovcev v Sloveniji

 

V odziv na spreminjajoče se potrebe in želje potrošnikov je SPAR razvijal inovativne rešitve, kot so samopostrežne blagajne, mobilne aplikacije za lažje nakupovanje in trajnostne iniciative, ki zmanjšujejo vpliv na okolje.

 

Uspeh in rast podjetja sta odsev zavezanosti k odličnosti, ki je globoko ukoreninjena v njegovi korporativni kulturi. SPAR Slovenija je dokaz, da je mogoče združiti tradicionalne vrednote z odzivnostjo na sodobne izzive, s čimer se zagotavlja, da ostaja trgovina priljubljena izbira med slovenskimi potrošniki, hkrati pa ohranja svoj sloves zanesljivega in odgovornega delodajalca ter partnerja.

 

Spar Slovenija kot zanesljiv delodajalec

 

Kot zanesljiv delodajalec Spar Slovenija zagotavlja, da so ključne vrednote podjetja - prijaznost, enostavnost in sodobnost - utelešene v vsakodnevnem delovanju in odnosih z zaposlenimi. Poudarek na spoštovanju in cenjenju dela vsakega posameznika ne glede na njihove osebne okoliščine kaže na inkluzivno in podporno delovno okolje.

 

Spar – Prosta delovna mesta pri enem izmed večjih trgovcev v Sloveniji

 

Spar Slovenija se zavezuje k odgovornemu poslovanju, ki vključuje zavezanost zmanjšanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje in uravnoteženju med poslovanjem in naravnim svetom. S tem pristopom SPAR ne le gradi močno interno skupnost, temveč prispeva tudi k bolj trajnostni in vključujoči družbi, kjer so zaposleni motivirani in ponosni, da so del te zgodbe.

 

Vrednote podjetja Spar Slovenija: Prijaznost, enostavnost, sodobnost

 

Prijaznost je temelj, na katerem Spar Slovenija gradi svoje odnose tako z zaposlenimi kot s strankami. Ta vrednota odraža podjetjevo zavezo k ustvarjanju pozitivne in gostoljubne nakupovalne izkušnje za vsakega obiskovalca. Prijaznost se kaže v vsakem pozdravu, nasvetu in pomoči, ki jo zaposleni nudijo strankam, pa tudi v medsebojnih odnosih znotraj ekip. SPAR si prizadeva za toplino in dostopnost, kar kupci cenijo in kar spodbuja njihovo zvestobo.

 

Enostavnost je vrednota, ki se odraža v načinu, kako Spar Slovenija pristopa k poslovanju. Od postavitve trgovin do načina komunikacije, Spar stremi k temu, da so njegove storitve lahko razumljive in dostopne vsem. Enostavnost prav tako pomeni brezskrbno nakupovalno izkušnjo, kjer so procesi optimizirani za hitrost in učinkovitost, s ciljem, da se strankam omogoči, da čim hitreje in lažje najdejo tisto, kar iščejo.

 

Sodobnost je ključna vrednota, ki Spar Slovenija vodi pri uvajanju inovacij in novih tehnologij. To se ne tiče samo izdelkov in storitev, ki jih ponujajo, temveč tudi načina, kako podjetje upravlja s svojimi operacijami in komunicira z deležniki. Sodobnost pomeni tudi prilagodljivost in odzivnost na trgu, ki se hitro spreminja, ter zavezanost k trajnostnim praksam, ki so vse bolj pomembne v današnji družbi.

 

Te tri vrednote – prijaznost, enostavnost in sodobnost – so temelji, na katerih Spar Slovenija gradi svoje poslovanje in odnose. Povezujejo se z vsakim vidikom delovanja podjetja, od načina, kako so zasnovane trgovine, do izbire izdelkov, ki jih ponujajo, in kako podjetje sodeluje s svojimi zaposlenimi in skupnostjo.

 

Kakšne ugodnosti prinaša zaposlitev v Spar Slovenija?

 

Spar Slovenija se kot eden vodilnih trgovcev zaveda pomena dobrega delovnega okolja in zadovoljstva svojih zaposlenih. Podjetje stremi k temu, da je več kot le stabilen in zanesljiv delodajalec; želi biti tudi partner svojim zaposlenim, ki jim omogoča rast, razvoj in dobro počutje. Z uvedbo številnih ugodnosti, Spar Slovenija svojim zaposlenim ne le izkazuje zahvalo za njihovo predanost in trdo delo, ampak tudi skrbi za njihovo varno prihodnost.

 

V Spar-u je posebna pozornost namenjena dolgoročni blaginji zaposlenih. To se kaže skozi vplačila dodatnega pokojninskega zavarovanja, ki zagotavlja, da bodo zaposleni ob upokojitvi prejeli višjo pokojnino, kar je pomemben korak v skrbi za njihovo prihodnost. Poleg tega Spar Slovenija svojim sodelavcem omogoča nepozabne izkušnje s sponzorstvom in partnerstvom pri mnogih športnih in kulturnih dogodkih, kar dodatno bogati njihovo delovno in zasebno življenje.

 

Spar – Prosta delovna mesta pri enem izmed večjih trgovcev v Sloveniji

 

Podjetje prav tako ponuja številne ugodnosti od svojih partnerjev, obsežne možnosti za dodatna izobraževanja in usposabljanja ter spodbuja neformalna druženja med zaposlenimi, kar krepi timski duh in medsebojne odnose. Posebna skrb je namenjena tudi družinam zaposlenih, saj Spar Slovenija prepoznava pomen podpore in fleksibilnosti za uravnoteženje poklicnega in zasebnega življenja.

 

Vse te ugodnosti in politike odražajo Spar-ovo zavezo k ustvarjanju pozitivnega, spodbudnega in vključujočega delovnega okolja, kjer se vsak posameznik počuti cenjenega in motiviranega za doseganje skupnih ciljev.

 

Spar prosta delovna mesta

 

Spar Slovenija trenutno ponuja več zanimivih zaposlitvenih možnosti za tiste, ki iščejo priložnosti v trgovinski industriji. Med aktualnimi delovnimi mesti, so med drugim pozicije za:

 

  • Prodajalec na oddelku rib (m/ž) v Spar Domžale Vir: Ta vloga vključuje delo v prodaji rib, svetovanje strankam o izdelkih in zagotavljanje kakovostne storitve. Kandidat bo odgovoren za pripravo in predstavitev izdelkov na oddelku rib.

 

  • Kuhinjski pomočnik (m/ž) v restavraciji megamarketa Interspar Vič: Delovne naloge obsegajo pomoč pri pripravi jedi in čiščenje kuhinjskih prostorov. Kandidat bo sodeloval v dinamičnem kuhinjskem okolju, nudil podporo kuharjem in prispeval k zagotavljanju odlične storitve za stranke.

 

  • Kuhar (m/ž) v restavraciji megamarketa Interspar Vič: Iskan je izkušen kuhar, ki bo prevzel odgovornost za pripravo raznolikih jedi v skladu z visokimi standardi kakovosti. Kandidat bo imel ključno vlogo pri ustvarjanju jedilnika, upravljanju zalog in zagotavljanju zadovoljstva strank.

 

Poleg že omenjenih delovnih mest v trgovinah in restavracijah, SPAR Slovenija razpisuje tudi mesto v upravi, in sicer za Vodja operativne nabave. Ta položaj predstavlja odlično priložnost za strokovnjake z izkušnjami v nabavi, ki želijo prispevati k optimizaciji nabavnih procesov in strategij v enem izmed vodilnih trgovskih podjetij. Odgovornosti vključujejo upravljanje z dobavitelji, nadzor nad zalogami in sodelovanje pri razvoju in izvajanju nabavnih strategij, ki podpirajo poslovne cilje podjetja SPAR Slovenija.

 

Za več informacij o tem in drugih prostih delovnih mestih ter za prijave obiščite uradno spletno stran Spar Slovenija ali platforme za zaposlovanje, kot je Optius.

 

Preverite, kaj o podjetju Spar menijo zaposleni

 

Če vas zanima, kako je delati za Spar Slovenija, ali če bi radi delili lastne izkušnje, obstajajo spletne platforme, kot je Preveri podjetje, kjer lahko preverite mnenja trenutnih in nekdanjih zaposlenih. Takšne platforme ponujajo vpogled v delovno kulturo podjetja, vrednote in zadovoljstvo zaposlenih, kar vam lahko pomaga pri odločitvi, ali je Spar pravo podjetje za vas. Poleg tega lahko tudi oddate svoje mnenje in izkušnje, ki lahko služijo kot dragocen vir informacij za druge potencialne zaposlene.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri