T 2 Zaposlitev - Preverite priložnost za zaposlitev pri vodilnemu ponudniku telekomunikacijskih storitev

🕑 Mar 07, 2024


 

Podjetje t 2 velja za enega vodilnih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na svojem trgu, zasidrano v zavezanosti k inovacijam, kakovosti in izjemni uporabniški izkušnji. Z bogatim naborom storitev, ki vključujejo internet, digitalno televizijo, fiksno telefonijo in mobilne storitve, t 2 stremi k temu, da svojim naročnikom zagotavlja tehnološko napredne rešitve, ki izpolnjujejo in presegajo njihova pričakovanja. V tem članku raziskujemo, kaj delo v t 2 pomeni za zaposlene, kakšne profile išče to dinamično podjetje in kakšna je delovna kultura ter ugodnosti, ki jih ponuja svojemu kolektivu.

 

T 2 – Vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev

 

Podjetje t 2 , je postavilo visoke standarde v ponudbi širokopasovnega interneta, digitalne televizije, fiksne telefonije ter mobilnih storitev. Podjetje odlikuje inovativni pristop, s katerim neprestano razvija in izboljšuje svoje storitve, da bi zadovoljijo potrebe in pričakovanja svojih stran.

 

T 2 svojim uporabnikom nudi enega najhitrejših internetnih povezav na trgu, ki omogoča neomejeno brskanje po spletu, brezhibno pretakanje video vsebin in hitro nalaganje ter prenašanje datotek. Digitalna televizija prinaša bogat izbor programov v visoki ločljivosti, vključno z ekskluzivnimi športnimi prenosi, filmi in serijami za vsak okus. Fiksna telefonija in mobilne storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo zanesljivo komunikacijo in fleksibilnost, prilagojeno sodobnemu načinu življenja.

 

T 2 Zaposlitev - Preverite priložnost za zaposlitev pri vodilnemu ponudniku telekomunikacijskih storitev

 

T 2 se ne zadovolji zgolj z vzdrževanjem statusa quo. Njihova zavezanost k nenehnim izboljšavam in inovacijam je ključnega pomena za razvoj novih tehnologij in storitev. Podjetje vlaganja v raziskave in razvoj jemlje resno, z namenom, da svojim strankam ponudi tehnološko napredne rešitve, ki omogočajo enostavnejše, hitrejše in bolj zadovoljujoče uporabniške izkušnje. T 2 je predan odkrivanju novih možnosti v svetu telekomunikacij, kar se odraža v njihovem portfelju storitev, ki se redno posodablja z najnovejšimi trendi in tehnologijami.

 

Ekipa t 2 strokovnjakov za podporo strankam je vedno na voljo za pomoč, svetovanje in reševanje morebitnih težav, s čimer zagotavlja, da so izkušnje uporabnikov čim bolj pozitivne. Odzivnost, strokovnost in prijaznost so ključne vrednote, ki jih t 2 visoko ceni in neprestano razvija. Vizija t 2 je postati sinonim za zanesljivost, inovativnost in kakovost v telekomunikacijskem sektorju.

 

T 2 zaposlitev – Kakšne ugodnosti prinaša?

 

T 2 je zavezan ustvarjanju delovnega okolja, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj svojih zaposlenih. Delovna kultura v t 2 je dinamična in inovativna, s poudarkom na timskem delu, transparentnosti in odprtosti za nove ideje.

 

T 2 Zaposlitev - Preverite priložnost za zaposlitev pri vodilnemu ponudniku telekomunikacijskih storitev

 

Podjetje ponuja konkurenčne plače, obsežne ugodnosti za zaposlene, vključno z zdravstvenim zavarovanjem, bonitetami za šport in rekreacijo ter fleksibilnim delovnim časom, ki omogoča uravnoteženost med poklicnim in zasebnim življenjem.

 

Zaposleni imajo priložnost sodelovati na različnih izobraževanjih in usposabljanjih, kar omogoča nadaljnji razvoj njihovih veščin in znanj. T 2 spodbuja inovativnost in kreativnost med svojimi zaposlenimi, kar pripomore k razvoju novih tehnoloških rešitev in storitev, ki izboljšujejo izkušnjo njihovih strank.

 

Aktualne priložnosti za zaposlitev v t-2

 

V podjetju t 2, vodilnem ponudniku telekomunikacijskih storitev, se odpirajo vrata za nove talente, ki si želijo prispevati k prihodnosti komunikacijskih tehnologij. Z aktualnimi priložnostmi za zaposlitev v t 2 lahko postanete del ekipe, ki stremi k inovacijam, odličnosti in zagotavljanju vrhunske uporabniške izkušnje. Trenutno iščejo kandidate za naslednje položaje:

 

1. Svetovalec za podporo uporabnikom M/Ž

 

Ali imate strast do dela z ljudmi in uživate v dinamičnem delovnem okolju? Kot svetovalec za podporo uporabnikom boste igrali ključno vlogo v zagotavljanju neprekinjene in kakovostne podpore strankam t 2. To je odlična priložnost za tiste, ki želijo neposredno prispevati k zadovoljstvu in zvestobi naročnikov t 2.

 

2. Inženir za IT sisteme M/Ž

 

Če so Docker, Podman in Linux del vašega tehničnega besednjaka, ne spreglejte možnosti za pridružitev t 2 kot inženir za IT sisteme. Ta položaj je namenjen strokovnjakom, ki imajo strast do razvoja in vzdrževanja naprednih IT sistemov, in ki želijo svoje znanje uporabiti za inoviranje v hitro razvijajočem se telekomunikacijskem sektorju.

 

3. Senior DevOps Inženir(ka)

 

Zaradi krepitve svojega razvojnega oddelka informacijske tehnologije podjetje vabi izkušenega senior DevOps inženirja ali inženirko. Če ste pripravljeni sprejeti izzive v hitro spreminjajočem se tehnološkem okolju in imate izkušnje z avtomatizacijo, vzdrževanjem infrastrukture in razvojem CI/CD pipelinov, je to priložnost za vas, da prispevate k nadaljnji rasti in uspehu podjetja.

 

Vsak od teh položajev ponuja edinstveno priložnost za razvoj vaše kariere v podjetju, ki je predano inovacijam in tehnološkemu napredku. Podjetje t 2 vabi ambiciozne, motivirane in tehnično podkovane posameznike, da se pridružijo njihovi ekipi in skupaj oblikujejo prihodnost telekomunikacij. Če ste pripravljeni na naslednji korak v vaši karieri in želite postati del ekipe, obiščite njihovo spletno stran in oddajte svojo prijavo.

 

Zakaj izbrati zaposlitev v podjetju t-2?

 

Izbira zaposlitve pri t 2 predstavlja odlično priložnost za vse, ki si želijo biti del inovativnega in dinamičnega podjetja v telekomunikacijski industriji. Podjetje se odlikuje z močno korporativno kulturo, ki temelji na zavzetosti za inovacije, kakovost in izjemno storitev za svoje stranke. Zaposleni pri t 2 so ključnega pomena za uspeh podjetja, saj z njihovim znanjem, predanostjo in inovativnostjo podjetje ostaja na čelu tehnološkega napredka.

 

Ena izmed glavnih prednosti dela pri t 2 je močan občutek pripadnosti in zvestobe, ki se je razvil skozi leta. Veliko zaposlenih je del ekipe že od zgodnjih dni podjetja, kar poudarja stabilno in zadovoljujoče delovno okolje. Podjetje prav tako z veseljem sprejema nove člane, ki prinašajo sveže ideje in perspektive, saj verjamejo, da so inovacije in raznolikost misli ključne za razvoj in uspeh.

 

T 2 Zaposlitev - Preverite priložnost za zaposlitev pri vodilnemu ponudniku telekomunikacijskih storitev

 

Sodelovanje je temeljna vrednota pri t 2, kjer več kot 400 zaposlenih vsakodnevno sodeluje v raznolikih projektih, deli znanje in izkušnje ter gradi profesionalne in prijateljske odnose. To sodelovalno okolje je okrepljeno z različnimi dejavnostmi, ki spodbujajo zdravje, šport in druženje, kar prispeva k boljši kakovosti življenja zaposlenih in spodbuja uravnoteženost med poklicnim in zasebnim življenjem.

 

Posebno pozornost podjetje namenja tudi zdravju in dobremu počutju svojih zaposlenih. Z različnimi iniciativami, kot so promocija zdrave prehrane, organizacija izobraževanj o zdravem življenjskem slogu in podpora športnim aktivnostim preko športnega društva t 2, podjetje ustvarja okolje, ki spodbuja zaposlene k skrbi za svoje zdravje in dobro počutje.

 

Izbira zaposlitve pri t 2 tako pomeni pridružitev podjetju, ki ne le sledi tehnološkim trendom, temveč aktivno soustvarja prihodnost telekomunikacij. Z močno poudarjeno korporativno kulturo, ki ceni inovativnost, sodelovanje in skrb za zaposlene, t 2 zagotavlja, da je vsak zaposleni cenjen in ima možnost prispevati k uspehu podjetja. Za tiste, ki iščejo karierno pot v tehnološko naprednem in podpornem delovnem okolju, je t 2 idealna izbira.

 

Preveri, kar o podjetju t-2 menijo zaposleni

 

Za tiste, ki razmišljajo o zaposlitvi pri t 2 ali pa želijo izvedeti več o delovnem okolju in kulturi tega inovativnega telekomunikacijskega podjetja, je stran "Preveri podjetje" odličen vir informacij.

Na tej platformi lahko preberete neposredna mnenja, izkušnje in ocene zaposlenih pri t 2, ki delijo svoje poglede na različne aspekte dela v podjetju, od medsebojnih odnosov, priložnosti za profesionalni razvoj, do ravnanja vodstva s svojimi zaposlenimi.

Mnenja zaposlenih na "Preveri podjetje" ponujajo dragocen vpogled v notranje delovanje podjetja t 2, kar potencialnim kandidatom omogoča, da dobijo realistično sliko o tem, kaj lahko pričakujejo od delovnega okolja in kulture, ter kako podjetje skrbi za svoje zaposlene.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri