TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

🕑 Feb 28, 2024


 

TEM Čatež, kot vodilno podjetje na področju proizvodnje sodobnih in estetskih stikal ter vtičnic v regiji, ne le izstopa po več kot petdesetletni tradiciji, temveč tudi po inovativnem pristopu k oblikovanju. S svojimi izdelki, ki se odlikujejo po preprosti vgradnji, uporabi in široki paleti barv ter materialov, uspešno zadovoljuje najzahtevnejše potrebe uporabnikov v različnih prostorskih okoljih. Temeljne vrednote poštenosti, odprtosti, medsebojnega zaupanja in sodelovanja usmerjajo podjetje pri vzpostavljanju trdnih partnerskih odnosov in zagotavljanju pozitivnih izkušenj sodelovanja.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

 

 

V tem kontekstu se članek osredotoča na podrobnosti zaposlitve v podjetju TEM Čatež. S podrobnejšim vpogledom v delovne procese, vrednote podjetja ter distribucijsko omrežje, se razkriva, kako TEM Čatež ne le izdeluje vrhunske izdelke, temveč tudi skrbi za kakovostne zaposlitvene priložnosti. Preko svojih distributerjev in široke prisotnosti v več državah, vključno s Slovenijo, TEM Čatež vzpostavlja trdne vezi z zanesljivimi partnerji ter soustvarja pozitiven in učinkovit delovni ekosistem, v katerega na najboljše načine vključuje tudi zaposlene. 

 

 

Trenutna možna zaposlitev v podjetju TEM Čatež zaposlitev

V podjetju TEM Čatež trenutno iščejo kandidata ali kandidatko za delovno mesto Informatik - junior (M/Ž). Delovne naloge vključujejo nameščanje in vzdrževanje delovnih postaj ter operacijskih sistemov ter aplikacij, konfiguracijo komunikacijske in periferne opreme, skrb za strojno in programsko opremo, pomoč uporabnikom pri težavah z informacijsko infrastrukturo, sodelovanje pri implementaciji zunanjih rešitev ter vodenje interne tehnične dokumentacije v skladu z internimi smernicami IT-politike.

 

Pričakovanja do kandidata vključujejo vsaj V. ali višjo stopnjo tehnične izobrazbe, najmanj dve leti delovnih izkušenj, dobro znanje MS orodij, ter izražanje v slovenskem in angleškem jeziku. Poleg tega so pomembne komunikacijske veščine, zanesljivost, prijaznost, fleksibilnost, natančnost, odgovornost, samoiniciativnost, vozniški izpit B-kategorije, ter pripravljenost na izobraževanje in spoznavanje novih tehnologij.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

 

 

Ponujajo redno zaposlitev s šestmesečnim poskusnim delom, sodelovanje z vrhunskimi IT strokovnjaki, stimulativen sistem nagrajevanja, delo v dinamičnem okolju ter možnost strokovnega razvoja, vključno z rednim izobraževanjem in certificiranjem.

 

Sedaj lahko preverite, če je TEM Čatež dober delodajalec!

 

Preden se odločite prijaviti na aktualno delovno mesto v podjetju TEM Čatež, je ključno, da temeljito preučite, kam in k komu se prijavljate. Delovno mesto predstavlja pomemben del vašega življenja, zato si želite, da bi bilo delo prijetno in bi ustrezalo vašim standardom.

 

Pri iskanju zaposlitve je nujno izvesti temeljito raziskavo podjetja. Tradicionalni pristop vključuje individualno raziskavo preko družbenih omrežij podjetja in pregled spletne strani. Vendar pa vse več Slovencev uporablja platformo preveri.podjetje.si za pridobivanje vpogleda v delovno okolje ter pomembne informacije o delodajalcu, ki trenutno objavlja prosta delovna mesta v Sloveniji.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

 

 

Platforma Preveri Podjetje postaja zaupanja vreden vir, kjer zaposleni anonimno delijo svoje izkušnje z vseh koncev Slovenije. To omogoča neposreden vpogled v notranje delovanje podjetja. Poleg tega imate možnost vzpostaviti osebni stik s trenutnimi ali bivšimi zaposlenimi v podjetju, kar vam lahko prinese dodatne informacije o delovni kulturi podjetja in prostih delovnih mestih v Sloveniji.

 

Transparentnost, ki jo nudi platforma preveri-podjetje.si, postaja ključno orodje v sodobnem procesu iskanja zaposlitve. Razkrivanje neanonimnih izkušenj zaposlenih igra ključno vlogo pri gradnji zaupanja med delodajalci in iskalci zaposlitve. Ta preglednost omogoča posameznikom pridobitev realnega vpogleda v delovne pogoje, podporo zaposlenim in splošno zadovoljstvo v podjetjih po vsej Sloveniji.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

 

 

Pomislite na to - kako bi bilo, če bi imeli orodje, ki bi vam omogočilo odkrivanje podrobnosti o delodajalcih, ki ponujajo prosta delovna mesta v Sloveniji? Inovativna platforma preveri-podjetje.si omogoča deljenje anonimnih izkušenj zaposlenih, ki razkrivajo resnično sliko delovnih pogojev. Ne gre za običajno spletno stran, ampak za ključ do vpogleda v delovno okolje in kulturo podjetij s prostimi delovnimi mesti v Sloveniji, kjerkoli v državi.

 

Opustite tradicionalen pristop k iskanju zaposlitve in vstopite v svet, kjer lahko z delovno skupnostjo delite svoje mnenje o podjetjih s prostimi delovnimi mesti v Sloveniji. Preveri Podjetje odpira izjemno priložnost za raziskovanje različnih sektorjev in pridobivanje informacij, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Pripravite se na popolnoma nepričakovane vpoglede, ki vam bodo pomagali sprejemati informirane odločitve glede vaše kariere v tej lepi deželi. Transparentnost postaja ključni gradnik uspešnega sodelovanja med delodajalci in zaposlenimi, prispevajoč k vzpostavitvi pozitivnega in trajnega delovnega okolja v skupnosti po vsej Sloveniji.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta
 

 

Spoznajte podjetje TEM Čatež pred svojo zaposlitvijo

 

TEM: vodilno podjetje v proizvodnji stikal in vtičnic

 

TEM se ponaša z več kot petdesetletno tradicijo kot vodilno podjetje na področju proizvodnje sodobnih in estetskih stikal ter vtičnic v regiji. Njihovi izdelki odsevajo preprosto vgradnjo, uporabo ter pestro paleto barv in materialov, kar omogoča, da zadovoljijo najzahtevnejše želje strank v različnih prostorih.

 

 

Inovativno oblikovanje in nenehno sledenje trendom

 

TEM se ponaša s inovativnim pristopom k oblikovanju, odražajočim se v njihovem portfelju modernih in funkcionalnih izdelkov. Nenehno sledijo trendom na področju oblikovanja stikal in vtičnic, kar omogoča strankam, da so korak pred izzivi sodobnega oblikovanja prostorov. Zavezani so visokim standardom kakovosti in trajnostnemu razvoju, kar jih uvršča v ospredje v industriji.

 

TEM Čatež zaposlitev in prosta delovna mesta

 

 

Temeljne vrednote in partnerstvo

 

V delovanju podjetja TEM so temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje. S partnerji si prizadevajo ustvariti pozitivno in enostavno izkušnjo ter zagotavljajo visoko kakovost izdelkov. Transparentnost, odprtost in iskrenost so ključni pri vsakodnevnem sodelovanju, kar prispeva k vzpostavljanju trdnih partnerskih odnosov. TEM vztrajno ustvarja okolje, kjer so v ospredju integriteta, zaupanje ter zadovoljstvo vseh udeleženih.

 

Široka prisotnost in distribucijsko omrežje

 

TEM je priznano podjetje, ki izdeluje sodobna in estetska stikala ter vtičnice, z vodilnim položajem v regiji. Izdelki najdejo svojo uporabo v različnih objektih, od hotelov in apartmajev do trgovskih centrov in šol. Distribucijo izvajajo preko trgovin za samogradnjo (DIY), specializiranih trgovin z elektroinštalacijskim materialom ter neposredno preko inštalaterjev s pomočjo zanesljivih distributerjev. Prisotni so na več lokacijah, med drugim v Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Češkem, v Grčiji, Italiji, na Islandiji, Hrvaškem, Kosovu, Madžarskem, Severni Makedoniji, Moldaviji, Poljski, Romuniji, Rusiji, Slovaški, Srbiji in Ukrajini, kar utrjuje njihovo vlogo kot zanesljivega in podpornega partnerja v industriji.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri