Priložnosti za zaposlitev v Termah Olimia

🕑 Mar 07, 2024


 

Terme Olimia, ena izmed vodilnih destinacij za sprostitev, zdravje in dobro počutje v Sloveniji, aktivno išče nove sodelavce, ki bi se pridružili njihovi uspešni in pozitivno naravnani ekipi. Z raznoliko ponudbo wellness in spa storitev, termalnih bazenov ter zdravstvenih programov, Terme Olimia zagotavljajo edinstveno delovno okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj zaposlenih. Če ste motivirani, imate ustrezne kompetence in želite svoje delo opravljati v okolju, ki ceni kreativnost, inovativnost in predanost k odličnosti, potem so Terme Olimia pravo mesto za vas.

 

Terme Olimia – Raj za sprostitev

 

Terme Olimia, locirane v idilični dolini občine Podčetrtek na vzhodu Slovenije, so priljubljena destinacija za vse, ki iščejo sprostitev, zdravje in dobro počutje. Obdane z neokrnjeno naravo, Terme Olimia ponujajo bogato izbiro wellness in spa storitev, termalnih bazenov in zdravstvenih programov, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe vsakega posameznika.

 

Srce ponudbe Term Olimia predstavljajo wellness in spa storitve, ki obsegajo različne savne, masaže, lepotne tretmaje in programe za sprostitev. Wellness Orhidelia, najbolj znani wellness center v Termah Olimia, je prejel več nagrad za svojo izjemno ponudbo in dizajn, ki gostom omogoča popolno razvajanje in sprostitev.

 

Priložnosti za zaposlitev v Termah Olimia

 

Gosti lahko uživajo v različnih bazenih z termalno vodo, ki so primerni tako za sprostitev kot za rekreacijo. Aqualuna, zunanji vodni park, ponuja vodne atrakcije in zabavo za vso družino v poletnih mesecih. Poleg wellnessa in sprostitve Terme Olimia nudijo tudi široko paleto zdravstvenih storitev, vključno s programi za rehabilitacijo, preventivne zdravstvene preglede in terapije pod vodstvom strokovnjakov.

 

Terme Olimia niso le kraj za sprostitev in zdravje, ampak tudi izhodišče za raziskovanje bogate kulturne in naravne dediščine regije. Obiskovalci se lahko podajo na pohodniške in kolesarske izlete po slikoviti okolici, obiščejo bližnji grad Podčetrtek ali raziskujejo kulturne znamenitosti in lokalne kulinarične posebnosti. Za vse, ki iščejo popoln oddih od vsakdanjega stresa, ponujajo Terme Olimia idealno kombinacijo sprostitve, zdravja in aktivnosti v osrčju narave.

 

Zakaj se odločiti za zaposlitev v termah Olimia?

 

Terme Olimia, znane po svoji ponudbi za sprostitev, zdravje in dobro počutje, nudijo raznolike zaposlitvene priložnosti za kandidate z različnimi izkušnjami in znanji. Delo v prijetnem okolju Term Olimia pomeni več kot zgolj službo. Je priložnost za strokovno rast, karierni razvoj in sodelovanje v ekipi, ki stremi k odličnosti v gostoljubju in wellness storitvah.

 

Priložnosti za zaposlitev v Termah Olimia

 

Terme Olimia s svojim celostnim pristopom k zdravju in dobremu počutju gostov zagotavljajo možnost za dolgoročno sodelovanje, kreativno delo polno novih izzivov ter bogat nabor ugodnosti za svoje zaposlene.

 

Terme Olimia - Aktualna prosta delovna mesta

 

Trenutno je v termah Olimia na voljo več prostih delovnih mest.

 

  • Namestnik vodje kuhinje: Delo zahteva odlične organizacijske sposobnosti, znanje tujih jezikov in veselje do dela v timu. Kandidati bodo odgovorni za nadomeščanje in pomoč vodji kuhinje, organiziranje in koordiniranje dela v kuhinji ter uvajanje novih gostinskih storitev.
  • Vodja hotelskega gospodinjstva: Ta vloga vključuje zagotavljanje urejenosti in čistoče, nadzor nad naročanjem materiala in organizacijo usposabljanj. Kandidati bodo imeli ključno vlogo pri vzdrževanju visokih standardov v nastanitvenih kapacitetah in wellness centrih.
  • Maser: Delovne naloge obsegajo strokovno opravljanje različnih vrst masaž in svetovanje gostom o storitvah wellnessa in bazenov. Zaželeno je znanje več vrst masaž, kar pomeni, da bodo kandidati morali biti prilagodljivi in odprti za učenje novih tehnik.
  • Natakar: Delo vključuje prevzemanje naročil gostov, strežbo hrane in pijače ter skrb za urejenost delovnega prostora. Kandidati bodo morali izkazati odlične komunikacijske sposobnosti in gostoljubnost.
  • Animator: Ta vloga zahteva organiziranje, vodenje in izvajanje animacijskih vsebin, predvsem za otroke. Animatorji igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju nepozabnih počitniških izkušenj za mlajše goste in njihove družine.
  • Receptor: Delo vključuje prijazen sprejem gostov, predstavitev wellness ponudbe in skrb za dobro počutje gostov. Receptorji so obraz term in prva kontaktna točka za goste, kar zahteva visoko raven profesionalnosti in gostoljubnosti.
  • Referent za rezervacije: Kandidati bodo odgovorni za operativno delo pri izvajanju rezervacij, sodelovanje z marketinško službo in upravljanje z zunanjimi spletnimi portali. Delo zahteva natančnost, odlično poznavanje dela z računalnikom in komunikacijske sposobnosti.
  • Kozmetičar: Delovne naloge obsegajo izvajanje kozmetičnih neg obraza in telesa ter različnih masaž. Kozmetičarji morajo biti vešči v najnovejših tehnikah in trendih v kozmetični industriji ter imeti smisel za delo z ljudmi.

 

Za vse pozicije so zaželene delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih, prijaznost, gostoljubnost, smisel za red in čistočo ter natančnost. Vsako izmed teh delovnih mest prinaša s seboj edinstvene priložnosti in izzive, hkrati pa omogoča kandidatom, da svojo strast in znanje uporabijo na način, ki pozitivno vpliva na izkušnje gostov.

 

Za vse, ki iščejo kariero, kjer lahko svojo strast do gostoljubja, zdravja in dobrega počutja preoblikujejo v poklicno pot, predstavlja zaposlitev v Termah Olimia odlično priložnost.

 

Kako se pridružiti ekipi?

 

Za pridružitev ekipi Term Olimia je ključnega pomena, da kandidati sledijo nekaj osnovnim korakom, ki jim bodo pomagali izstopati v postopku selekcije.

 

Priložnosti za zaposlitev v Termah Olimia

 

Terme Olimia iščejo posameznike, ki so motivirani, imajo ustrezne kompetence in želijo prispevati k pozitivni delovni klimi ter nadaljnjemu razvoju podjetja. Če se vidite v tem opisu, sledite spodnjim korakom za uspešno prijavo:

 

1. Raziščite podjetje

 

Preden se prijavite, je pomembno, da raziščete terme Olimia in razumete njihovo misijo, vizijo ter vrednote. Poiščite informacije o njihovih storitvah, dosežkih, kulturi, ki vam bo pomagala pri pripravi dobre prijave. Za pomoč se lahko obrnete tudi na stran Preveri podjetje, kjer lahko preberete mnenja zaposlenih, ki vam bodo zagotovo pomagala pri pisanju motivacijskega pisma.

 

2. Priprava življenjepisa in motivacijskega pisma

 

Vaš življenjepis in motivacijsko pismo morata biti jasna, profesionalna in prilagojena specifični vlogi, za katero se prijavljate. Izpostavite svoje pretekle izkušnje, ki so relevantne za delovno mesto, ter poudarite, kako lahko vaše veščine in znanja prispevajo k uspehu Term Olimia.

 

3. Pošiljanje prijave

 

Prijave se običajno pošiljajo preko elektronske pošte. Naslov za pošiljanje prijav najdete na uradni spletni strani Term Olimia. Bodite pozorni na morebitne posebne zahteve ali navodila za prijavo, ki so navedena v razpisu za delo.

 

4. Priprava na razgovor

 

Če vas povabijo na razgovor, se temeljito pripravite. Razmislite o možnih vprašanjih in načrtujte svoje odgovore. Prav tako pripravite vprašanja za delodajalca, da pokažete svoje zanimanje in željo po delu v Termah Olimia.

 

Pridružitev ekipi Term Olimia ni le priložnost za delo v enem izmed vodilnih wellness in spa centrov v regiji, ampak tudi priložnost za delo v okolju, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj. Z jasno, premišljeno in prilagojeno prijavo lahko izkoristite priložnost, da postanete del njihove uspešne zgodbe. Temeljito se pripravite in pokažite, zakaj ste prava izbira za njihovo ekipo.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri