Zavarovalnica Sava zaposleni govorijo – Zakaj je delo v Zavarovalnici Sava izjemna izkušnja?

🕑 Mar 07, 2024


 

Zavarovalnica Sava, sodobna in trajnostno naravnana zavarovalnica s sedežem v Mariboru, je prepoznana po svoji usmerjenosti v družbo, zaposlene in zavarovance. Kot ena izmed vodilnih zavarovalnic v Sloveniji, Zavarovalnica Sava svojim zaposlenim ponuja dinamično delovno okolje, kjer je ključnega pomena nenehno učenje, prenos znanja med zaposlenimi in kakovostno medgeneracijsko sodelovanje.

 

Kaj pomeni biti del Zavarovalnice Sava?

 

  • Inovativnost in skrb za prihodnost: Zavarovalnica Sava je v ospredju pri razvoju sodobnih zavarovalniških rešitev, ki koristijo tako strankam kot družbi. Njihova predanost delu in stranki ter poudarek na povezanosti in odnosih ustvarjajo edinstveno delovno okolje, kjer inovacije in napredne ideje ne le cvetijo, temveč so tudi nagrajene​​. To je prostor, kjer lahko resnično prispevate k oblikovanju prihodnosti zavarovalništva.

 

  • Raznovrstnost kadrov: S svojim pristopom k raznolikosti kadrov Zavarovalnica Sava ustvarja dinamično delovno kulturo. Vrednotijo različne perspektive, ki jih prinašajo zaposleni iz različnih strokovnih področij, kar omogoča celovit pristop k reševanju izzivov in nenehnemu izboljševanju storitev​​. Ta raznolikost prav tako spodbuja inovativnost in kreativnost, kar je ključno za rast in razvoj podjetja.

 

  • Skrb za zaposlene: Z zagotavljanjem fleksibilnega dela in kariernega razvoja Zavarovalnica Sava postavlja zaposlene na prvo mesto, kar dokazujejo s spodbujanjem profesionalnega in osebnega razvoja ter podporo na različnih področjih življenja​​. Ta pristop zaposlenim omogoča rast in napredovanje, ter krepi njihovo zavezanost podjetju in zadovoljstvo z delom, kar v končni fazi prinaša boljše rezultate za podjetje in njegove stranke.

 

Vsi ti elementi - inovativnost, raznovrstnost in skrb za zaposlene - skupaj tvorijo osnovo za močno in uspešno delovno okolje v Zavarovalnici Sava, kjer se zaposleni počutijo cenjene in motivirani za doseganje odličnosti na vsakem koraku.

 

Organizacijska kultura Zavarovalnice Sava

 

Zavarovalnica Sava se ponaša z organizacijsko kulturo, ki je temelj njenega uspeha in razvoja. Zavezanost k znamki delodajalca se odraža v ustvarjanju delovnega okolja, ki je spoštljivo, povezovalno in naklonjeno zaposlenim.

 

Vizija Zavarovalnice Sava je usmerjena k nenehnemu napredku in izboljšanju kakovosti življenja tako za zaposlene kot za zavarovance. Poudarek na strokovnem in predanem odnosu do strank, poslovnih partnerjev in okolja je ključen pri sledenju najvišjim standardom v zavarovalništvu. Ta pristop omogoča Zavarovalnici Sava, da se uveljavi kot zaupanja vreden in spoštovan akter na trgu.

 

Zavarovalnica Sava zaposleni govorijo – Zakaj je delo v Zavarovalnici Sava izjemna izkušnja?

 

Delo v Zavarovalnici Sava prinaša ne le možnosti za delo v ugledni zavarovalni skupini, ampak tudi obilje priložnosti za osebni in profesionalni razvoj. Zavarovalnica Sava nudi podporno in inovativno okolje, kjer so zaposleni spodbujani k učenju, izmenjavi znanj in napredovanju.

 

Zavarovalnica Sava stoji kot primer odličnosti v zavarovalniški industriji, kjer se visoko cenijo inovativnost, predanost in skrb za prihodnost. Z močnim poudarkom na razvoju in izobraževanju zaposlenih, fleksibilnosti pri delu in odprti korporativni kulturi, zavarovalnica zagotavlja, da je vsak zaposleni cenjen in motiviran član ekipe​​.

 

Zavarovalnica Sava zaposleni govorijo – Zakaj je delo v Zavarovalnici Sava izjemna izkušnja?

 

V sklopu te kulture so zaposleni v Zavarovalnici Sava deležni številnih ugodnosti in možnosti za osebni ter strokovni razvoj. Poleg tega se poudarja pomen zdravega delovnega okolja in pozitivne organizacijske klime, kar prispeva k visoki stopnji zadovoljstva med zaposlenimi. Skozi različne izobraževalne programe, delavnice in timsko delo, zavarovalnica spodbuja svoje zaposlene k nenehnemu izboljševanju in osebni rasti.

 

Pri Zavarovalnici Sava so zaposleni na prvem mestu

 

Zavarovalnica Sava, kot del večjega zavarovalniškega sistema, se odlikuje po svoji sposobnosti ustvarjanja inovativnega delovnega okolja, ki ne samo podpira, temveč tudi aktivno spodbuja razvoj svojih zaposlenih. Ta pristop omogoča zaposlenim, da izkoristijo fleksibilnost v delovnem procesu, kar prispeva k boljši uravnoteženosti med poklicnim in zasebnim življenjem. Poudarek na dobrih medsebojnih odnosih dodatno krepi delovno vzdušje in povečuje zadovoljstvo pri delu.

 

Podjetje je prepoznavno po svoji predanosti kakovosti dela in odličnosti v storitvah, ki jih nudijo svojim strankam. Ta predanost se odraža skozi skrb za prihodnost, ne samo podjetja, temveč tudi zaposlenih in širše skupnosti. Povezanost in ponos med zaposlenimi niso le prazne besede, temveč vrednote, ki se v praksi živijo vsak dan. Slogan "Nikoli sami" simbolizira to filozofijo, zagotavljajoč, da sta podpora in sodelovanje vedno prisotna, tako znotraj ekip kot v odnosih s strankami.

 

Zavarovalnica Sava zaposleni govorijo – Zakaj je delo v Zavarovalnici Sava izjemna izkušnja?

 

Razvoj in dobro počutje zaposlenih sta ključnega pomena, zato Zavarovalnica Sava vloži veliko v izobraževanje, usposabljanje in osebni razvoj svojega kadra. S tem zagotavljajo, da so njihovi zaposleni vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in praksami v industriji, hkrati pa spodbujajo inovativnost in kreativno razmišljanje.

 

Kaj o Zavarovalnici Sava menijo zaposleni?

 

Zavarovalnica Sava se v javnosti pogosto omenja kot primer dobrega delodajalca, kjer zaposleni cenijo kulturo, ki spodbuja inovativnost, sodelovanje in osebni razvoj. Na spletni strani "Preveri podjetje", kjer zaposleni lahko anonimno delijo svoje izkušnje o delovnih mestih, se Zavarovalnica Sava ponaša z visokimi ocenami.

 

Zaposleni izpostavljajo predvsem pozitivno delovno okolje, ki ne samo da spodbuja profesionalni razvoj, temveč tudi daje velik poudarek na uravnoteženost med poklicnim in zasebnim življenjem.

 

Pogosto omenjene prednosti vključujejo fleksibilnost delovnega časa, možnost dela na daljavo ter raznolike priložnosti za usposabljanje in izobraževanje. Zaposleni prav tako cenijo transparentno komunikacijo z vodstvom in občutek vključenosti v odločitvene procese, kar krepi njihovo pripadnost podjetju in občutek odgovornosti do skupnih ciljev.

 

Poleg tega, slogan "Nikoli sami" ne odraža samo filozofije podjetja v odnosu do svojih strank, ampak je tudi odsev podpore in sodelovanja, ki ga zaposleni izkušajo med seboj. Ta povezanost se kaže v dobrih medsebojnih odnosih in močni ekipni dinamiki, ki dodatno pripomorejo k visoki stopnji zadovoljstva pri delu.

 

Ocene na "Preveri podjetje" nakazujejo, da Zavarovalnica Sava ne le da izpolnjuje pričakovanja svojih zaposlenih v smislu delovnih pogojev, ampak jih pogosto tudi presega, zlasti ko gre za vlaganje v osebni in profesionalni razvoj.

 

Zaključek

 

Zavarovalnica Sava dokazuje, da je možno ustvariti delovno okolje, ki ne samo da spodbuja rast in razvoj zaposlenih, ampak tudi prinaša izjemne rezultate za podjetje in njegove stranke. Z močnim poudarkom na inovativnosti, raznolikosti in skrbi za zaposlene, Zavarovalnica Sava stoji kot primer odličnosti, kjer vsak zaposleni čuti, da je cenjen in ključen del uspešne prihodnosti podjetja. Delo v Zavarovalnici Sava ni le priložnost za poklicni razvoj, ampak tudi priložnost za izgradnjo smiselnih odnosov in prispevanje k boljšemu svetu.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri