Banner

Europark Maribor prosta delovna mesta

6. November 2023

 

 

Europark Maribor je eden izmed najbolj prepoznavnih nakupovalnih centrov v štajerski regiji. Nahaja se v središču Maribora, kar mu daje ključno vlogo kot središče zabave, trgovine in rekreacije. Z več kot sto trgovinami, restavracijami ter raznoliko ponudbo, Europark Maribor ponuja nepozabno nakupovalno izkušnjo in se ponaša s pomembno vlogo v gospodarskem in družabnem življenju mesta.

 

Poleg tega pa Europark Maribor odpira vrata za številne delovne priložnosti. Z več kot sto trgovinami in storitvami, ki jih ponuja, se odpira tudi širok nabor možnosti za zaposlitev. Ne glede na to, ali ste študent, iskalec prve zaposlitve, izkušen profesionalec ali iščete spremembo kariere, Europark Maribor vam nudi raznolike možnosti za razvoj vaše kariere.

 

Torej, če iščete zaposlitev v dinamičnem okolju, ki ponuja priložnost za osebni in poklicni razvoj, Europark Maribor predstavlja izjemno destinacijo. V nadaljevanju besedila bomo podrobneje raziskali razpoložljiva delovna mesta in kako se lahko prijavite za svojo sanjsko službo v tem uveljavljenem nakupovalnem centru.

 

 

Europark Maribor prosta delovna mesta

 

Razpoložljiva delovna mesta

 

V Europarku Maribor imajo na voljo raznoliko paleto delovnih mest, ki ustrezajo različnim veščinam, interesom in izkušnjam iskalcev zaposlitve. Te delovne priložnosti so razdeljene v več sekcij, ki vam bodo pomagale razumeti, katere vrste del so na voljo.

 

Delo v trgovini:

 • Prodajalec/Prodajalka: Trgovci so srce Europarka Maribor, saj nudijo neposredno izkušnjo strankam in skrbijo za odlično storitev.
 • Blagajničar/Blagajničarka: Skrbijo za plačila strank in zagotavljajo pravilno obračunavanje nakupov.
 • Prodajni svetovalec/Prodajna svetovalka: Pomagajo strankam izbrati prave izdelke ter nudijo strokovne nasvete.
 • Vodja prodaje: Odgovorni za upravljanje prodajnih ekip ter doseganje prodajnih ciljev.

 

Dela v upravi:

 • Upravni asistent/Upravna asistentka: Podpirajo vodstvo z organizacijskimi nalogami in administracijo.
 • Kadrovik/Kadrovica: Skrbijo za procese zaposlovanja, usposabljanje in upravljanje kadrovskih zadev.
 • Računovodja/Računovodkinja: Odgovorni za finančno upravljanje in vodenje računovodskih evidenc.

 

Delo v managementu:

 • Vodja trgovine: Odgovorni za upravljanje in vodenje trgovine, vključno z doseganjem prodajnih ciljev in upravljanjem zalog.
 • Vodja odnosov s strankami: Skrbi za izboljšanje izkušenj strank ter reševanje morebitnih težav.
 • Vodja trgovskih operacij: Odgovoren za učinkovito delovanje nakupovalnega centra in upravljanje z zaposlenimi.

 

TO so samo nekatera izmed delovnih mest, ki so na voljo v Europarku Maribor. Obstaja PA še veliko drugih priložnosti, odvisno od vaših interesov in kariernih ciljev. Ne glede na to, ali ste na začetku svoje kariere ali iščete priložnost za napredovanje, Europark Maribor ponuja številne možnosti za zaposlitev v različnih sekcijah. V naslednjih odstavkih bomo razpravljali o tem, kako se lahko prijavite za delovna mesta, ki vas najbolj zanimajo.

 

Europark Maribor prosta delovna mesta

 

 

Kako se prijavim na delo?

 

Če ste zainteresirani za delovna mesta v Europarku Maribor, je pomembno, da razumete postopek prijave in veste, kako najti razpoložljiva delovna mesta ter kako oddati svojo prijavo. Zato vam bomo podrobneje razložili ta postopek:

 

Prvi korak:

 

Prvi korak je iskanje razpoložljivih delovnih mest v Europarku Maribor. To lahko storite na več načinov:

 • Obiščite uradno spletno stran Europark Maribor: Na spletni strani Europarka Maribor boste pogosto našli seznam trenutno razpoložljivih delovnih mest. To je zanesljiv vir informacij o zaposlitvenih priložnostih delovnih mest. To je zanesljiv vir informacij o zaposlitvenih priložnostih.
 • Sledite družabnim omrežjem in spletnim portalom: Europark Maribor pogosto objavlja obvestila o delovnih mestih na svojih uradnih profilih na družabnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in LinkedIn. Prav tako lahko spremljate specializirane spletne portale za iskanje zaposlitve (, Careerjet, Zavod za zaposlovanje, Deloglasnik…)
 • Neposredno obiščite Europark Maribor: Včasih v nakupovalnem centru samem objavijo oglase za delovna mesta na oglasnih deskah ali pri informacijah za stranke.

 

Drugi korak:

Ko najdete seznam razpoložljivih delovnih mest, preglejte vsako delovno mesto, da ugotovite, ali ustreza vašim željam, kvalifikacijam in izkušnjam. Bodite pozorni na zahteve, ki so navedene za vsako delovno mesto, in primerjajte jih s svojim znanjem in izkušnjami.

 

Tretji korak:

Ko najdete delovno mesto, ki vas zanima, sledite postopku prijave, ki je običajno naveden v oglasu. Večinoma bo zahtevalo oddajo življenjepisa (CV) in spremnega pisma. Poskrbite, da bo vaša prijava jasna, natančna in prilagojena zahtevam delovnega mesta. Poudarite svoje kompetence, izkušnje in motivacijo za delo v Europarku Maribor.

 

Četrti korak:

Po oddaji prijave bodite pozorni na morebitne nadaljnje korake. Europark Maribor bo verjetno obravnaval vse prejete prijave in se nato obrnil na izbrane kandidate za nadaljnje postopke, kot so razgovori in preizkusi.

 

Sledenje tem korakom vam bo pomagalo povečati možnosti za uspešno prijavo in pridobitev delovnega mesta v Europarku Maribor. Ne pozabite biti potrpežljivi in natančni pri pripravi svoje prijave, saj je to ključnega pomena za uspeh pri iskanju zaposlitve v tem prestižnem nakupovalnem centru.

 

Europark Maribor prosta delovna mesta

 

 

Zakaj se zaposliti v Europarku Maribor?

 

Še vedno razmišljate o tem, zakaj bi se odločili za delo v Europarku Maribor? Ta nakupovalni center ne ponuja samo službe, temveč tudi izjemno privlačno delovno okolje s številnimi prednostmi in ugodnostmi, ki jih je vredno razmisliti.

 

Pozitivni delovno okolje:

Eden izmed glavnih razlogov, zakaj ljudje radi delajo v Europarku Maribor, je pozitivno delovno okolje. Nakupovalni center spodbuja sodelovanje, timsko delo in kulturo, ki temelji na spoštovanju. Zaposleni so del velike družine, kjer se ceni prispevek vsakega posameznika. To ustvarja občutek pripadnosti in zadovoljstva pri delu, kar se odraža tudi v zadovoljstvu strank. Ocene zaposlenih v Europarku Maribor si lahko ogledate na naši spletni strani, le-te vam lahko pomagajo pri pomembnih odločitvah za zaposlovanje.

 

Priložnosti za rast in razvoj:

Ena izmed ključnih prednosti delovanja v Europarku Maribor je priložnost za osebno in poklicno rast. Nakupovalni center nudi številne možnosti za izobraževanje in usposabljanje, ki pomagajo zaposlenim razvijati svoje sposobnosti. Poleg tega, ker je Europark Maribor del večje organizacije, so na voljo tudi možnosti za napredovanje v hierarhiji znotraj podjetja. S tem se odpirajo vrata za nove izzive in odgovornosti, ki pripomorejo k dolgoročnemu kariernemu razvoju.

 

Povezava z lokalno skupnostjo:

Europark Maribor ni samo nakupovalni center, temveč tudi del lokalne skupnosti. Zaposleni imajo priložnost, da prispevajo k raznolikim družbenim in dobrodelnim dejavnostim, ki jih organizira Europark. To omogoča zaposlenim, da se počutijo, kot da so del nečesa večjega, in prispevajo k pozitivnemu razvoju svojega okolja.

 

 

Če iščete delo, ki ponuja več kot le plačo, in vas privlači dinamično delovno okolje, priložnosti za rast, ter edinstvene ugodnosti, potem bi delo v Europarku Maribor zagotovo moralo biti na vrhu vašega seznama. Postanite del tega izjemnega tima in se priključite skupnosti, ki skrbi za svoje zaposlene in nudi priložnost za gradnjo uspešne kariere. Srečno!

 

 

Preberite tudi