Gen-I zaposlitev - Priložnost za delo v podjetju z veliko vizijo

🕑 Sep 08, 2023


 

Gen-I je vodilni dobavitelj elektrike, zanesljiv partner ter ena izmed prvih izbir na evropskem energetskem trgu. Njihova zgodba sega nazaj v leto 2005, ko so začeli dobavljati elektriko prvim poslovnim odjemalcem in od takrat so si zasluženo utrli pot do prestola največjega dobavitelja električne energije v Sloveniji. Sonce spodbujajo kot primarni vir električne energije in zato so tudi vodilni ponudnik samooskrbnih sončnih elektrarn pri nas. Torej, če iščete zaposlitev v hitro rastočem podjetju z veliko vizijo in dobrimi vrednotami je Gen-I prava izbira.

 

Gen-I zaposlitev - Priložnost za delo v podjetju z veliko vizijo

 

Raznolike možnosti zaposlitve

 

Gen-I je ne samo vodilni dobavitelj električne energije, ampak tudi vrata k raznolikim karieram in priložnostim za osebno in karierno rast. Podjetje ponuja številne možnosti zaposlitve in karierne poti, ki segajo preko tradicionalnih okvirov in spodbujajo inovativno razmišljanje. Ne glede na vaše področje strokovnosti ali interese, pri Gen-I boste našli možnosti, ki ustrezajo vašim ambicijam. Področja dela, ki jih ponujajo v podjetju so sledeča:

 

 • Trgovanje
 • Prodaja in maloprodaja
 • Operativa
 • Analitika
 • Pravno področje
 • Strateško inoviranje
 • Digitalizacija poslovanja
 • Razvoj poslovanja
 • Kadrovska služba
 • Marketing
 • Finance in kontroling
 • Služba za stike z javnostjo
 • Informacijska tehnologija

 

Če želite postati del dinamičnega tima, ki se zavzema za trajnost vam svetujem, da razmislite o možnostih zaposlitve pri Gen-I. Če pa vas do sedaj podjetje še ni prepričalo si oglejte njihov predstavitveni video.

 

 

Potrebna izobrazba in kvalifikacije

 

Pri Gen-I verjamejo v sodelovanje z najboljšimi in najbolj predanimi strokovnjaki na energetskem področju. Da bi zagotovili, da njihove ekipe delujejo na najvišji ravni uspešnosti in inovacij, postavljajo visoke standarde kvalifikacij in zahtev za zaposlitev. Vsako delovno mesto pri Gen-I zahteva specifične kvalifikacije, izobrazbo, veščine in izkušnje, ki so povezane z delovnim področjem. Na spletni strani Gen-I, kjer redno objavljajo oglase za zaposlitve so vam podrobno opisani pogoji za zasedbo vsakega določenega delovnega mesta, ki je na voljo. Za primer sem si izbrala delovno mesto sodelavca za upravljanje s poslovnimi odnosi in pogodbami, torej če si na hitro ogledamo nekaj pogojev potrebnih, da zasedete to delovno mesto:

 

 • vsaj VI. raven izobrazbe družboslovne ali ekonomske smeri,
 • visoka stopnja kakovosti pisnega izražanja v angleškem jeziku, znanje drugih jezikov je prednost,
 • veščine učinkovite organizacije,
 • natančnost pri pripravi/izpolnjevanju dokumentacije in pogodb, visoko razvite komunikacijske

 

In pa še drug primer potrebnih pogojev za zasedbo službenega mesta analitika na področju trgovanja z zemeljskim plinom:

 

 • Vsaj VI. raven izobrazbe naravoslovne (FMF, FS, FE, ..), ekonomske (EF, ..) ali tehnične smeri (FRI, ..)
 • znanje statistike in želja po matematično-numeričnem modeliranju,
 • zaželeno poznavanje vsaj enega programskega jezika (prednost je Python) in relacijskih podatkovnih baz. Prednost je, da lahko pokažete svoje delo na GitHub-u ali podobni platformi,
 • aktivno znanje angleškega jezika.

 

Seveda so to le minimalni pogoji za opravljanje tega dela, tem sledijo še dodatna znanja in pa osebnostne lastnosti, ki jih kandidat mora imeti, da navduši delodajalca. Če se prepoznate v navedenih zahtevah in ste pripravljeni pridružiti njihovemu dinamičnemu timu, spremljate njihove redne objave za prosta delovna mesta in razmislite o prijavi.

 

Gen-I zaposlitev - Priložnost za delo v podjetju z veliko vizijo

 

Kako se prijavim na delo v Gen-I?

 

Prijava na delo v Gen-I je zelo enostavna in pregledna. Za še lažjo prijavo pa vam bom po korakih opisala kako do prijave za vaše sanjsko delovno mesto.

 

1. Prvi korak je obisk uradne spletne strani Gen-I. Na spletni strani boste našli zavihek za »zaposlitev«. Nato preglejte seznam prostih delovnih mest na spletni strani, da najdete priložnost, ki ustreza vašim veščinam in interesom.

 

2. Ko najdete primerno delovno mesto, kliknite nanj, tam dobite mnogo podrobnih informacij: opis dela in nalog, pogoji za zasedbo delovnega mesta, dodatna znanja, osebnostne lastnosti kandidatov ki navdušujejo delodajalca in pa kaj vse nudijo zaposlenim.  Na koncu informacij boste našli tipko »oddaj prijavo«, ki vas bo popeljala do obrazca za elektronsko prijavo.

 

3. Tu izpolnite vsa zahtevana polja, vključno s svojimi osebnimi podatki, izkušnjami in kvalifikacijami. Pomembno je, da priložite svoj življenjepis in spremno pismo. V življenjepisu podrobno opišite svoje izkušnje in kvalifikacije, medtem ko v spremnem pismu izrazite svoj interes za delo in zakaj ste prava oseba za to delovno mesto.

 

4. Preden pošljete prijavo, preverite, ali ste vse pravilno izpolnili. Ko ste prepričani, da je vse pravilno, kliknite gumb za pošiljanje prijave. Po oddaji prijave boste prejeli potrdilo ali obvestilo o poteku nadaljnjih korakov v postopku prijave.

 

5. Nato vas čaka le še najtežji del: nestrpno pričakovanje na povabilo za razgovor. Srečno!

 

 

Zakaj se zaposliti prav v Gen-I?

 

Zakaj se zaposliti v Gen-I? Odgovor je preprost: ker Gen-I ni le vodilno podjetje na področju energije, ampak tudi kraj, kjer se uresničijo ambicije, inovacije dobijo krila, in kjer postajate del premika k trajnostni energetski prihodnosti. Pri Gen-I vas čaka priložnost za razvoj vaše kariere na različnih področjih in pridobitev izjemnih izkušenj v dinamičnem in mednarodnem okolju. Če si želite soustvarjati prihodnost energetike, če vas privlači možnost dela v okolju, kjer se spodbuja inovativnost in trajnost, potem je Gen-I prava destinacija za vašo naslednjo karierno pot.

 

Osebno sem dobila tudi mnenje zaposlenega v Gen-I, ki sicer tam opravlja študentsko delo, vendar sem lahko preko njega dobila vpogled v notranjost podjetja in kako tam ravnajo z zaposlenimi. Imel ni nobenega slabega komentarja, pravi, da v službo hodi z veseljem in v podjetju vidi svetlo prihodnost.

 

Če bi želeli tudi vi oddati mnenje o podjetju v katerem ste opravljali delo in s tem olajšati izbiro ljudem, ki iščejo delo lahko to mnenje oddate na tej spletni strani Preveri Podjetje.

 

Gen-I zaposlitev - Priložnost za delo v podjetju z veliko vizijo

 

Je zaposlitev v Gen-I zame?

 

Zakaj bi se torej odločili za karierno pot pri Gen-I? Ker je Gen-I več kot podjetje, je priložnost. Priložnost za rast, razvoj in nenehno učenje. S pravilno pripravo prijave, ki vključuje dobro pripravljen življenjepis in spremno pismo, lahko sledite svojim poklicnim sanjam in postanete del uspešne ekipe. Ne zamudite priložnosti za gradnjo svoje kariere v enem izmed največjih podjetij v Sloveniji. Prijava je enostavna, koristi pa so obetavne. Srečno pri prijavi!

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri