Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

🕑 Dec 03, 2023


 

Dobrodošli v kraju kjer kraljujejo medvedi! Kočevje je eden izmed tistih krajev, ki res privlači z vso svojo zelenostjo. Je odličen kraj, če se želite kdaj umakniti iz velik mest in znižati tempo življenja. Veliko se jih tudi dandanes odloči, da bo delalo kar od doma in imajo tako čisto prostost glede kraja svoje namestitve. In kljub temu, da velika mesta kot so Ljubljana ponujajo mnogo doživetij, se ponašajo tudi z vedno večjo gneči in visokimi stroški življenja. Mogoče je čas, da začnete iskati prosta delovna mesta v Kočevju! In mi smo tukaj, da vam ta karierni premik kar najbolj olajšamo.

 

Vsi, vsaj kanček radovedni pa lahko pogledate še naša priporočila pri prijavi na prosto delovno mesto, s katerimi boste lahko ‘pometali’ z morebitno konkurenco v tem malem mestu Kočevje. Pa začnimo!

 

 

Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

 

Prosta delovna mesta Kočevje

Kako preverite delodajalca, ki ponuja prosto delovno mesto v Kočevju?

Za vpogled v delovno okolje in pridobitev dragocenih informacij o potencialnem delodajalcu v Kočevju, je portal preveri.podjetje.si lahko vaša neprecenljiva rešitev. Portal dobiva vedno več trakcije v Sloveniji. In veste zakaj? S pomočjo anonimnih mnenj zaposlenih lahko kdorkoli razkrije neposredne vpoglede v notranje dogajanje podjetja in s tem tudi v katerokoli prosto delovno mesto. Pri iskanju nove zaposlitve je ključno izvajati temeljite raziskave o podjetju, kar vključuje pregled spletne prisotnosti, družbenih omrežij ter spletnih strani podjetja, če obstajajo. V tem trenutku se portal Preveri.podjetje uveljavlja kot ena najbolj zaupanja vrednih platform, kjer zaposleni delijo svoje izkušnje iz vse Slovenije. Ne spreglejte možnosti preverjanja vašega morebitnega delodajalca v Kočevju!

 

Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

 

Kje najdete prosta delovna mesta v Kočevju?

Načeloma bi lahko prosta delovna mesta iskali tudi v Novem mestu ali Ljubljani. Še posebej, če delate od doma. Je pa zanimivo, da so v Kočevju kar precej angažirani. Kočevje ima:

 • karierni portal, ki ga najdete na tem linku
 • občina ima zbrana vsa delovna mesta, ki na voljo v Kočevju in bližini na enem mestu

 

Kot študentu so vam na voljo tudi ti dve spletni strani, ki sta vam že znani:

 

Ostala dela pa so zbrana na naslednjih platformahDeloglasnik


 

Prosta delovna mesta so v času pisanja tega članka bila najdena pri naslednjih podjetjih:

 • Hydrovod d.o.o.
 • Tiskarna Kočevski tisk d.o.o.
 • INOTHERM d.o.o.
 • YASKAWA Europe Robotics d.o.o.
 • YASKAWA Ristro d.o.o.
 • GOOD4DOGS d.o.o.
 • OŠ Zbora odposlancev
 • Kočevski les d.o.o.
 • in drugi

 

Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

 

Zakaj iskati prosta delovna mesta v Kočevju?

Kočevje je divje, a prijazno. Je slovensko mesto s približno 8.000 prebivalci. Je sklenjeno urbano naselje z dodatnimi okoliškimi naselji, ki štejejo še najmanj 3.000 prebivalcev. Nahaja se na Kočevskem polju, središče je istoimenske občine in upravne enote.

 

Za vse tiste, ki radi pohajkujete - Mesto leži na kraškem polju ob reki Rinži, obdano z nekaterimi višjimi vrhovi, kot so Slovenski vrh, Ledenik, Mestni vrh in Suhi hrib. Povezano je z glavno cesto do Ljubljane in Hrvaške ter z dolino Krke, zlasti z Novim mestom kot regionalnim središčem Dolenjske regije.

 

Kočevje in medvedi 

 

Kočevje je pa tudi eno izmed lokacij z najlepšimi gozdovi na Slovenskem. Veliko ga obišče kot dnevni izlet iz Ljubljane, ampak predstavljajte si, da dejansko živite sredi te lepote! Od blizu bi tako lahko videli ostanke pragozdov in začutili tisto nekaj prvinsko. Mogoče še po vrhu kakšen strah ali dva zaradi medvedov, ki se tam radi potikajo po gozdovih. Kočevski gozdovi so namreč polni življenja. In to ni pretiravanje! Slovenija ima največjo gostoto medvedje populacije na vsem svetu z več kot 1000 medvedi, večina od katerih je v Kočevju oziroma v kočevskih gozdovih! 

 

Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

 

Kako preživeti z medvedi v Kočevju?

 

Če je to nekaj kar vas ne navdaja s strahom, ampak ste morebiti pripravljeni živeti z njimi v sožitju tako kot ostali domačini v Kočevju, potem je to lahko pravi kraj za vas! Je pa nekaj…če vas rjavi medvedi napade ni tako kot pri črnih medvedih. Pri črnih medvedih morate biti glasni in napaditi nazaj koliko lahko. To pa definitivno ni način pri rjavih kosmatincih, ki se skrivajo v Kočevju. Najboljše priporočilo je, da se delate mrtvega. Ulezite se na trebuh z rokami na vašem vratu. Raztegnite noge in jih razširite. Tako vas bo medved težje obrnil. Molite, da se bo medved odpravil dalje. Najbolje, da si kupite Bear Pepper Spray. 

 

Prosta delovna mesta Kočevje - Kje najti svojo naslednjo zaposlitev?

 

Zaposlitev v Kočevju - zgodovina

V zgodovini je bilo Kočevje prvič omenjeno leta 1339 pod imenom ‘Mahovnik’. Sledili so različni preobrati, vključno s trgovskimi pravicami leta 1471. Turški vpadi, požari in razno razne bolezni pa so zaznamovali zgodovino mesta. Šele čez nekaj stoletij je Kočevje doživelo gospodarski razcvet v 19. stoletju, vendar je to privedlo do izseljevanja prebivalstva. Sledilo je zasedanje mesta med 2. svetovno vojno, nato pa je postalo znano po vojnih dogodkih, poboji in taboriščih.Po letu 1990 je mesto doživelo gospodarske spremembe, s propadom nekaterih industrij in razvojem terciarnega sektorja, predvsem trgovine. Lesna industrija se je ustavila, vendar so nova sodelovanja s tujino prinesla dinamičen razvoj.

 

Poleg zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, kot so cerkev sv. Jerneja, grad Fridrihštajn in muzejska zbirka v Šeškovem domu, je Kočevje privlačno za turiste zaradi naravnih lepot, vključno s pragozdnim rezervatom in številnimi naravoslovnimi potmi.Kočevje je tudi mesto pomembnih zgodovinskih dogodkov, vključno z Zborom odposlancev slovenskega naroda med 2. svetovno vojno. Po letu 1990 je doživelo tudi vojaške dogodke med osamosvojitveno vojno.


 

Ali iščete prosto delovno mesto v katerem drugem mestu?


 

Povzetek

Kočevje, slovensko mesto z naravno lepoto in zelenjem, ponuja prosta delovna mesta ter možnost umirjenega življenja v primerjavi z večjimi mestnimi središči. Za iskanje zaposlitve uporabite portal preveri.podjetje.si za vpogled v delovno okolje. Občina in karierni portali ponujajo tudi informacije o zaposlitvah. Prosta delovna mesta so objavljena na različnih spletnih platformah. Kočevje, z okoli 8.000 prebivalci, leži v kraškem polju ob reki Rinži in slovi po gozdovih ter številnih naravnih poti. Poleg zgodovinskih znamenitosti je mesto privlačno tudi zaradi bogate narave in živalske populacije, vključno z eno največjih populacij medvedov na svetu.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri