Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

🕑 Feb 28, 2024


 

Vstopite v dinamičen svet podjetja Strips d.o.o., ki že od leta 1995 predstavlja pomembnega pionirja na področju elektronskih rešitev. S svojim inovativnim pristopom in prilagojenimi rešitvami Strips spodbuja napredek v raznolikih industrijah, kot so razsvetljava, gospodinjski in profesionalni aparati, avtomobilizem, medicina, e-mobilnost, pametna energija in internet stvari. Če vas zanima, kako podjetje uspešno združuje inovacije s predanostjo ter oblikuje prihodnost tehnologije, nadaljujte z branjem in odkrijte, zakaj je Strips zanesljiv partner v Elektronski Proizvodnji (EMS) in Izvirnem Proizvajanju (ODM).


Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Strips - Ustvarjanje inovacij & krepitev zaposlenih

 

Podjetje Strips, pionir na področju elektronskih rešitev, ustanovljeno leta 1995, dosledno spodbuja napredek v različnih industrijah s svojimi prilagojenimi ponudbami. Z globokim poudarkom na razsvetljavi, gospodinjskih in profesionalnih aparatih, avtomobilizmu, medicini, e-mobilnosti, pametni energiji in internetu stvari, Strips predstavlja zanesljivega partnerja za Elektronsko Proizvodnjo (EMS) in Izvirnega Proizvajalca (ODM).

 

Zavezanost podjetja odraža raznolik portfelj uspešnih projektov. Od razvoja IoT modulov za kavne aparate do inovativnih senzorjev ravni tekočine, Strips kaže dinamičen pristop k tehnološkim rešitvam. Vstop v polnilne postaje za električna vozila, pametne krmilnike LED za kmetijstvo ter preoblikovanje enot za upravljanje avtomobilskega ogrevanja poudarjajo prilagodljivost in inventivnost Stripsa.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Onstran impresivnega nabora projektov, Strips izjemno ceni svojo ekipo. Zaposlene prepoznava kot ključne vire, spodbuja kulturo cenjenja znanja, spodbujanja ambicij in ustvarjalnosti. Z napredno perspektivo Strips stalno ocenjuje uspeh ne le skozi posamezne in skupinske dosežke, temveč tudi v širšem kontekstu njihovega sodelovanja na okolje.

 

Odkrijte dinamični svet Stripsa, kjer se inovacije srečujejo s predanostjo, ter odkrijte gonilno silo za njihove vrhunske elektronske rešitve in živahno ekipo, ki oblikuje prihodnost tehnologije.


 

Preverite, če je Strips dober delodajalec!

 

Preden se odločite za prijavo na trenutno razpisano delovno mesto v podjetju Strips, je ključnega pomena, da temeljito preučite, kam in k komu se dejansko prijavljate. Zaposlitev predstavlja pomemben del vsakdanjega življenja, zato je razumljivo, da želite, da bi delo ustrezalo vašim standardom in bi bilo prijetno.

 

Pri iskanju nove zaposlitve je bistveno izvesti podrobno raziskavo kateregakoli podjetja. Tradicionalni pristop vključuje individualno preučevanje družbenih omrežij podjetja in pregled spletne strani. Vendar na teh mestih lahko podjetje v celoti nadzoruje kaj je tam napisano in s kakšnim razlogom. Zaradi teh in drugačnih razlogov se vse več posameznikov odloča za uporabo inovativne platforme preveri.podjetje.si, ki omogoča pridobivanje vpogleda v delovno okolje in pomembne informacije o delodajalcu Strips, ki trenutno objavlja prosta delovna mesta v Sloveniji.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Platforma Preveri Podjetje postaja zanesljiv vir, kjer zaposleni anonimno delijo svoje izkušnje z vseh koncev Slovenije, vključno s tistimi, ki so ali so bili zaposleni pri Strips. To omogoča neposreden vpogled v notranje delovanje podjetja Strips. Poleg tega imate možnost vzpostaviti osebni stik s trenutnimi ali bivšimi zaposlenimi v podjetju Strips, kar vam omogoča pridobivanje dodatnih informacij o delovni kulturi podjetja ter o prostih delovnih mestih v Sloveniji.

 

Transparentnost, ki jo nudi platforma preveri-podjetje.si, postaja ključno orodje v sodobnem procesu iskanja zaposlitve pri podjetju Strips. Razkrivanje neanonimnih izkušenj zaposlenih pri Strips igra ključno vlogo pri gradnji zaupanja med delodajalci in iskalci zaposlitve. Ta preglednost omogoča posameznikom realen vpogled v delovne pogoje, podporo zaposlenim ter splošno zadovoljstvo v podjetju Strips.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Pomislite na to - kako bi bilo, če bi imeli orodje, ki bi vam omogočilo odkrivanje podrobnosti o delodajalcu Strips, ki ponuja prosta delovna mesta v Sloveniji? Inovativna platforma preveri-podjetje.si omogoča deljenje anonimnih izkušenj zaposlenih, ki razkrivajo resnično sliko delovnih pogojev v podjetju Strips. Gre za ključ do vpogleda v delovno okolje in kulturo podjetja.

 

Opustite tradicionalen pristop k iskanju zaposlitve pri podjetju Strips in vstopite v svet, kjer lahko z delovno skupnostjo delite svoje mnenje o Strips. Preveri Podjetje odpira izjemno priložnost za raziskovanje različnih sektorjev in pridobivanje informacij o podjetju Strips, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Pripravite se na popolnoma nepričakovane vpoglede, ki vam bodo pomagali sprejemati informirane odločitve glede vaše kariere pri podjetju Strips. Transparentnost postaja ključni gradnik uspešnega sodelovanja med delodajalci, kot je Strips, in zaposlenimi, prispevajoč k vzpostavitvi pozitivnega in trajnega delovnega okolja v skupnosti po vsej Sloveniji.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto


 

Zaposlitev v Strips d.o.o.

 

Ne glede na stopnjo kariere, na kateri se nahajate, če razmišljate o pridružitvi podjetju Strips, si lahko ogledate njihovo uradno spletno stran, kjer boste našli podrobnejše informacije o njihovem delovanju, vrednotah in morebitnih trenutno razpisanih delovnih mestih. Strips ponuja raznolika in privlačna delovna mesta, katera si lahko ogledate na naslednjih portalih. 

 

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate prosta delovna na tej povezavi oziroma lahko preverite katera zaposlitev/delovno mesto bi bilo lahko primerno za vas. 

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Če ste študent, morda iščete priložnosti za pridobivanje izkušenj ali vstop na trg dela. V tem primeru vam lahko koristijo naslednje spletne strani:

 

Če pa niste več študent, pa vam pridejo v upoštev naslednje spletne strani:

 

Strips se zavzema tudi za transparentnost in kakovostno delovno okolje, zato je vedno dobro preveriti tudi izkušnje drugih zaposlenih. To lahko storite na platformi preveri.podjetje.si, kjer lahko zaposleni delijo svoje izkušnje anonimno, kar vam omogoča boljši vpogled v notranje delovanje podjetja Strips. Po dosedanjih komentarjih pa gre za podjetje, ki ceni raznolikost in je odprto tako za lokalne talente kot tudi mednarodne strokovnjake.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto


 

Ali vas morebiti zanimajo zaposlitve pri drugih podjetjih?

 

  • Inotherm - Uvrščajo se med najboljše zaposlovalce v regiji in širše. Inotherm je največji evropski proizvajalec alu vhodnih vrat s kar 25 let izkušenj. Izdelujejo vhodna vrata z izjemno protivlomno zaščito, visoko stopnjo toplotne in zvočne izolirnosti. 
  • Generali - Po trenutnih informacijah, Generali zavarovalnici trdi, da je precej zavezano k spodbujanju rasti in razvoja zaposlenih skozi niz ukrepov, kot so usposabljanja, mentorski programi in vodstveni razvoj.
  • ZZZS - Delo v ZZZS je priložnost, da postanete del skupnosti, ki si prizadeva za enakopraven dostop do kakovostne zdravstvene oskrbe za vse. 
  • Javni sektor - Vstopanje na karierno pot znotraj GOV ponuja namreč toliko priložnosti za oblikovanje družbe in prispevanje k pomembnim spremembam, da ta delovna mesta ne smemo nikakor podcenjevati.
  • Celjske mesnine - Na vzhodu Slovenije se prebuja mesto Celje (lokalno znano kot 'Cjele') in ponuja vedno več možnosti za zaposlitev. Med drugim v podjetju Celjske mesnine.

 

Strips zaposlitev - Uporabne povezave za prijavo na prosto delovno mesto

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Preberi več

Opozorilo

Podjetje je zaprto/neaktivno. Za več informacij smo vam na voljo na info@preveri-podjetje.si

Zapri